Oglasila se na Fejsbuku

DŽIDŽA PORUČILA HEJTERIMA: Poljubite me u d*pe!

Druga stvar moji hejteri, da li je u pitanju fotošop ili nije, to nije vaš problem, nemojte ni da gledate slike niti vas se to tiče, a za sve ostalo možete da se sagnete, napisala je pevačica

Stars
> 11:42h

Pevačica Aleksandra Džidža Stojković odgovorila je na prozivke svima onima koji su imali komentare na njenu promenu imidža.

"Ništa drastično nisam promenila, samo sam nadogradila kosu, malo sam smršala, a i još ću, a to je sve zbog toga što ću se ja sama osećati bolje. Druga stvar moji hejteri, da li je u pitanju fotošop ili nije, to nije vaš problem, nemojte ni da gledate slike niti vas se to tiče, a za sve ostalo možete da se sagnete i da lepo "kiss my ass". A za moje najbolje fanove: očekujte ludilo", poručila je Džidža preko svog profila na društvenoj mreži Fejsbuk".

Da podsetimo, bivša farmerka snimila je novu pesmu koju će uskoro predstaviti javnosti, a na ovoj numeri je prvi put sarađivala sa Draganom Brajovićem Brajom koji je pisao tekst.

Džidža i Braja još nisu odlučili kako će pesma da se zove, ali nam je ona najavila da sprema niz novina u svom javnom nastupu. Džidža redovno ide u teretanu kako bi doterala liniju uoči snimanja spota za ovu pesmu.

(Puls)