Foto: Twitter

Želje su jedno

POGLEDAJTE: Koje bi funkcije u Junajtedu mogle da preuzmu Fergusonove bebe!

Britanski mediji očekuju da se čuvena generacija igrača iz 1992. godine vrati i preuzme neke od funkcija u Mančester junajteda

Fudbal
> 00:00h

MANČESTER - Trener Mančester junajteda Dejvid Mojes mogao bi uskoro da dobije otkaz zbog loših rezultata ove sezone, a pojedini britanski mediji navode da bi klub mogle da preuzmu popularne Fergusonove bebe iz 1992. godine. Mančester junajted se nalazi tek na sedmom mestu na tabeli Premijer lige, a ima sve manje šansi za plasman u Ligu šampiona naredne sezone. "Crveni đavoli" će u četvrtfinalu LŠ odmeriti snage sa braniocem evropske titule ekipom Bajerna.

http://www.youtube.com/watch?v=lLm9LeLkLyE
Ogorčenje navijača je sve veće, a pogotovo posle poraza od gradskog rivala Mančester sitija s 1:0. Britanski mediji očekuju da se čuvena generacija igrača iz 1992. godine vrati i preuzme neke od funkcija u klubu. Šef komunikacija i odnose sa medijima bio preuzeo Pol Skols. Rajan Gigs bi bio šef pravnog tima. Pogledajte OVDE koje bi funkcije preuzeli bivši igrači Mančester junajteda. Navijači Mančester junajteda unajmili su danas avion koji će pred početak meča Premijer lige sa Aston Vilom, preleteti stadion Old traford vukući traku s natpisom protiv trenera Dejvida Mojesa. Unajmljena kompanija je saopštila da će na traci pisati "Mojes - pogrešan izbor", a avion će stadion Junajteda preleteti 15 minuta pred susret. Mojes je britanskim medijima rekao da je čuo za nameru navijača i da je spremniji nego ikada da uspe.