Foto: Elizabeth-raine.com

Aukcija počinje 1. aprila

PRODAJA NEVINOSTI NA INTERNETU: Roditelji me podržavaju, ali ne i brat

Studentkinja navodi da je visoka 178 centimetara, teška 59 kilograma i ima plavu kosu i zelene oči. Ipak, na fotografijama u galeriji ne vidi se njeno lice, jer ne želi da otkrije svoj identitet dok se aukcija ne završi

Ludi svet
> 00:00h

Studentkinja medicine iz Amerike koja se predstavlja kao Elizabet Rejn (27) odlučila je da proda nevinost putem interneta. Aukcija počinje 1. aprila, a Elizabet otkriva kakve ponude očekuje i kako planira da potroši zarađeni novac.

Na svom sajtu "Elizabeth-raine.com", studentkinja navodi da je visoka 178 centimetara, teška 59 kilograma i ima plavu kosu i zelene oči. Ipak, na fotografijama u galeriji ne vidi se njeno lice, jer ne želi da otkrije svoj identitet dok se aukcija ne završi.

"Pretpostavljam da će neki muškarci odustati od aukcije jer mi ne vide lice, ali to je žrtva na koju sam spremna. Nekoliko učesnika koji pred kraj nadmetanja budu u vrhu, dobiće mejlom moje portrete. Njima ću omogućiti da povuku ponudu ako im se ne dopadnem, mada bi me to iznenadilo jer sam prilično lepa", kaže Elizabet Rejn.

Foto: Elizabeth-raine.com

Ona je čudnu ideju dobila pre godinu dana, jer je, kako kaže, "otvorenih shvatanja i ne uklapa se u kalupe društva". Roditelji je podržavaju, mada brat nije oduševljen aukcijom.

"Nikada ne bih sakrila ovakvu stvar od bliskih ljudi. Moji roditelji razmišljaju slično meni i nije im bilo teško da me razumeju. Brat se ne slaže sa mojom odlukom sa moralne tačke gledišta, ali poštuje moj izbor", kaže studentkinja.

Elizabet ne može da pretpostavi koliko će novca ponuditi najvelikodušniji učesnik aukcije, ali otkriva cifru koja bi je učinila zadovoljnom.

Foto: Elizabeth-raine.com

"Jednoj Brazilki je ponuđeno 400.000 dolara za nevinost i ja bih bila jako srećna kada bih dobila takvu sumu. Ipak, to nije moja cena i nije maksimum. Ovo je ipak aukcija", kaže Amerikanka i dodaje da će deo novca dati u dobrotvorne svrhe jer "zna da postoje ljudi koji nisu imali sreće u životu kao ona".

Pobednik aukcije će osvojiti sastanak sa Elizabet Rejn u trajanju od 12 sati i naravno, seks sa njom. Ako muškarac bude insistirao, studentkinja će mu putem medicinskog pregleda i poligrafa dokazati da je zaista nevina.

(Blic)