Foto: Printskrin

Naoružani do zuba

VIHOR BLOKIRAO BEOGRAD: Policija traga za ubicama Radeta Rakonjca!

Glavni punktovi sa jakim policijskim snagama se nalaze na aerodromu Nikola Tesla, Železničkoj i autobuskoj stanici, ali i svim važnijim raskrsnicama i izlazima iz grada

Crna Hronika
> 00:00h

BEOGRAD - Beogradska policija ubrzo posle ubistva Radeta Rakonjca (51) i ranjavanje dvojice njegovih prijatelja pokrenula je ekspresno akciju pod imenom “ Vihor” kako bi pronašli ubice bliskog prijatelja Željka Ražnatovića Arkana i Luke Bojovića.Jake policijske snage blokirale su sve izaleze iz grada a policajci pod jakom opremom nalaze se na svim važnijim raskrsnicama u gradu, gde se kontrolišu sva vozila u nadi da će se pronači likvidatori Radeta Rakonjca.

Glavni punktovi sa jakim policijskim snagama se nalaze na aerodromu Nikola Tesla, Železničkoj i autobuskoj stanici. Policijske patrole uočene su i na Novom Beogradu i Zemunu, Bežanijskoj Kosi kao i na svim uključenjima i isključenjima sa auto- puta.

Podsetimo Rade Rakonjac (51), nekadašnji telohranitelj i gardista Željka Ražnatovića Arkana (47), ali i bliski prijatelj vođe zemunskog klana Luke Bojovića (40), ubijen je danas oko podneva u kafiću "Mariki" u Zvečanskoj ulici u Beogradu, dok su Stojan Novaković Cope takođe Arkanov prijatelj i sportski menadžer i bivši košarkaš Goran Ristanović teže ranjeni.

Pucnjava se dogodila u bašti kafića " Mariki" kada je zasada nepoznati napadač naoružan automatskom puškom prišao stolu za kojim su sedeli Rade Rakonjac, Stojan Novaković Cope (62) i Goran Ristanović. Napadač se iznenada stvorio ispred njih i sasuo rafal iz automata, a zatim ekspresno zbrisao automobilom marke alfa romeo u kome ga je čekao saradnik.Automobil sa kojim je napadač pobegao nekoliko minuta kasnije pronađen je zapaljen u ulici Radovana Simića Cige 49 na Voždovcu. Očevici su rekli da su po zaustavljanju alfe videli dvojicu mladića kako izlaze iz njega posle čega je usledila eksplozija.