Foto: Saša Pavlić

Prvi čovek crno-belih priznao finansijske probleme

Dragan Đurić: Dugujemo igračima, ali ne i zaposlenima

Predsednik Partizana kaže da prvotimci nisu isplaćeni do kraja, ali uverava da nema kašnjenja u isplatama radnicima

Fudbal
> 03:44h

Opet problemi s parama! Prvi čovek Fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić priznaje da crno-beli imaju određenih dugovanja prema prvotimcima aktuelnog šampiona, ali uverava da je Radna zajednica u potpunosti isplaćena. On takođe demantuje da su zaposleni u SC Teleoptik najavili štrajk, koji je navodno otkazan pod pretnjom davanja otkaza. - Istina je da se igračima duguju određene premije i bonusi, ali ne i plate. S druge strane, priče o dugovanjima prema zaposlenima i nekom navodnom štrajku su budalaštine. Plate u Partizanu se isplaćuju do petog u mesecu i tu nema zastoja - objašnjava Đurić, a zatim otkriva šta je bila tema jučerašnjeg sastanka sekretarijata kluba: - Pričali smo o tekućim stvarima, pripremama naredne utakmice protiv Vojvodine, kao i o planu letnjih priprema pred narednu sezonu, a zakazan je i sastanak Upravnog odbora, koji će se održati sledeće nedelje. (K. R.)

Karta za ortaka POZIV NAVIJAČIMA FK Partizan je pokrenuo dve akcije za povratak gledalaca na stadion. Prva se odnosi na meč protiv Vojvodine i podrazumeva da svi koji danas i sutra kupe ulaznicu za „večiti derbi“ mogu besplatno da uđu na duel protiv Novosađana, a druga je vezana za meč s Jagodinom. - Vlasnici sezonskih karata će na kućnu adresu dobiti ulaznicu u sklopu akcije „Karta za ortaka“ - kaže direktorka marketinga Partizana Snežana Filipović.

Praznovanje BEZ FUDBALA NA VELIKU SUBOTU Zajednica klubova Superlige odlučila je da pomeri termine utakmica 24. i 25. kola zbog vaskršnjih praznika. Umesto odigravanja mečeva na Veliku subotu, 19. aprila, 24. kolo će se održati dva dana ranije, dok su dueli narednog kola zakazani za utorak 22. april umesto srede. Prethodnih godina navijači Crvene zvezde bojkotovali su mečeve svog kluba, tako da se rešenje Zajednice može tumačiti kao odgovor na njihove ranije apele.