Supružnici rešili probleme

SPASLI BRAK: Pomirili se Dajana i Žika!

Na ulazu su Dajana i Žika nasmejani pozirali fotografima, a u separeu su sedeli na dva kraja. On s muškim, a ona sa ženskim društvom. Ipak, dok su razgovarali, videlo se da su opet bliski, što pokazuje da su uspeli da reše probleme koji su ih umalo koštali braka

Stars
> 00:00h

Posle svađe sve je slađe. Dajana i Žika Jakšić rešili su sve nesuglasice i uspeli da spasu svoj troipogodišnji brak. Imali su krizu, koja je trajala duže od tri meseca, čak su i rođendan sina Dušana slavili na dva mesta - ona u igraonici, a on s prijateljima u kafani. Iako su bili na korak od razvoda, producent „Granda“ i njegova 24 godine mlađa žena ipak su ostali zajedno. Pojavili su se na otvaranju kluba XY, gde su ostali do jutra.

- Na ulazu su Dajana i Žika nasmejani pozirali fotografima, a u separeu su sedeli na dva kraja. On s muškim, a ona sa ženskim društvom. Ipak, dok su razgovarali, videlo se da su opet bliski, što pokazuje da su uspeli da reše probleme koji su ih umalo koštali braka - kaže naš izvor. Njihov najveći problem je bilo to što je Žika sve manje vremena posvećivao Dajani. Stalno je bio na poslu, a onda bi se viđao s prijateljima. Kad je njoj pukao film, počela je da se provodi s drugaricama. Sada zajedno idu u noćni život. Te večeri u klubu zabavljali su se s mnogo poznatih ljudi. S njima su bili i Marina Visković, Toma Panters, Milan Mitrović, Mira Mirković, Ivana Pavković i drugi. (S. A. R.)