Foto: Jkp Beogradski Vodovod

JKP Vodovod snosi troškove ugradnje

BEOGRAD: Oštećeni građani dobiće nove vodomere!

Izražavam žaljenje zbog neprijatnosti koje su zbog ove drske krađe doživeli naši sugrađani. Troškove kojima su zbog toga izloženi snosiće naše preduzeće rekao je v.d. direktora JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" Svetozar Veselinović

Beograd
> 10:40h

BEOGRAD - Sve troškove ugradnje vodomera građanima koji su oštećeni prilikom krađe vodomera na Adi Ciganliji snosiće JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

"Izražavam žaljenje zbog neprijatnosti koje su zbog ove drske krađe doživeli naši sugrađani. Troškove kojima su zbog toga izloženi snosiće naše preduzeće, a odmah po prijemu službene informacije, prekršilac će biti suspendovan sa posla", navodi se u pisanoj izjavi v.d. direktora JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" Svetozara Veselinovića.

On je dodao da građani koji su oštećeni krađom vodomera na Adi Ciganliji mogu da se obrate ovom preduzeću radi dobijanja svih informacija u vezi sa nabavkom i ugradnjom novih vodomera na telefone: 011/3054760 i 064/8131837 ili da dođu u "Beogradski vodovod", Sektor merenja i kontrole, koji se nalazi u Severnom bulevaru 3.

Odmah po završetku potrebne procedure, za svakog oštećenog potrošača JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" će postaviti vodomer koji je potrošač prethodno obezbedio.