Foto: Ap

Poznati parovi

DOK IH SMRT NE RAZDVOJI: Holivudske zvezde ne znaju za razliku u godinama

Ljubav ne poznaje godine, a da je zaista tako, svedoče i napoznatiji holivudski paravi

Pop kultura
> 00:00h

Pogledajte listu s najpoznatijim parovima koji se vole usprkos velikoj razlici u godinama.

1. Bred Pit i Anđelina Džoli Slavni lepotan je 12 godina stariji od svoje izabranice. Upoznali su se na setu snimanja filma 'Mr. & Mrs. Smith'. Iskra je planula među njima iako je Bred tada bio u vezi sa Dženifer Aniston.

Danas par ima šestoro dece, a uskoro planiraju i venčanje. Povodom tog veliko dana, par planira da napravi identične tetovaže. "Bred želi nešto stvarno posebno, a iskreno, malo je čudan povod. Ali, oni žele tetovaže istog dizajna, na istom mestu na njihovim telima", rekao je izvor. "Bred se ponaša poput tinejdžera otkako su on i Anđelina odlučili da naprave identične tetovaže", rekao je izvor.

Foto: Rojters

2. Džoni Dep i Amber Herd Džoni Dep nedavno je svima pokazao da je Amber samo njegova stavivši joj veliki, dijamantni prsten na levu ruku. Ali, i oni su par koji razdvaja velika razlika u godinama. Slavni lepotan od svoje verenice stariji je čak 22 godine.

Amber će ovo biti prvi brak, a Dep je već bio u braku s Lori Alison. Od 1998. bio je u vezi s Vanesom Paradis, francuskom glumicom i pevačicom, koju je upoznao dok je snimao 'Deveta vrata'. Par ima dvoje dece.

Foto: AP

3. Dženifer Lopez i Kasper Smart Pevačica i njen 17-godina mlađi dečko skoro su tri godine u vezi, a iako se nedavno šuškalo kako je ljubavni par u fazi raskida, oni su sve negirali. Njihova ljubav nadjačala je i razliku u godinama.

O odlasku pred oltar zanosna pevačica još ne razmišlja. Kako je već bila u braku sa pevačem Markom Entonijem s kojim ima šestogodišnje blizance Maksa i Emu, njeno viđenje ljubavi i braka se promenilo.

4. Metju Mekonahi i Kamila Alves Ponosni oskarovac Metju Mekonahi ne pušta iz zagrljaja svoju divnu izabranicu Kamilu. Razlika od 14 godina među njima nikada im nije predstavljala problem.

Metju iz velikog šarmera pretvorio se u pravog porodičnog čoveka i uživa u braku. Iako za njim i njegovim savršenim torzom uzdišu žene širom sveta, a muškarci mu zavide, Metju je srećno zaljubljen. Par ima troje dece, 5-godišnjeg Levija, 4-godišnju Vidu i 14-mesečnog sina Livingstona. Par navodno planira još jedno dete.

Foto: Rojters

5.Bijonse i Džej Zi Čak 12 godina razlike razdvaja slavnu pevačicu Bijonse i njenog supruga Džej Zija. Oni u poslednje vreme imaju mnogo razloga za slavlje. Osim što uživaju u odrastanju njihove ćerke Blu Ajvi, oboje su zauzeli prvo mesto Billbordove top liste 100 najmoćnijih ljudi muzičke industrije.

Nedavno je Bijonse objavila spot za pesmu 'Drunk In Love' u kojem se pojavljuje i njen suprug Džej Zi. Naravno da većinu pažnje pleni prelepa Bijonse koja se u minijaturnom bikiniju izvija i peva na plaži.

Foto: AP

6. Hju Hefner i Kristal Haris Apsolutni pobednik ove liste su Hju Hefner i Kristal, jer je on stariji od nje čak 60 godina! Osnivač časopisa Playboy te Playboy carstva, Hefner, danas je u braku s mlađanom Kristal, a ima i četvoro dece iz prethodna dva braka.

Ipak, najpoznatiji playboy kaže kako je najbolje u životu sačuvao za kraj, a to je KRISTAL. "Osećam se zaista srećnim što sam je našao u ovom delu svog života. Spavao sam s hiljadu žena, ali ona je posebna. Sačuvao sam najbolje za kraj", kaže Hju..

(24sata.info)