Duhoviti

Hrvatske železnice pozvale studente da smisle slogan, ali ovo nisu očekivali...

Slogan je morao da bude kratak, jasan i lako pamtljiv, s asocijacijama na voz, železnicu, putovanja, putnike i slično

Ludi svet
> 00:00h

Kompanija HŽ Putnički prevoz pozvao je studente da osmisle najkreativniji slogan vezan uz železnički promet koji će biti korišćen u promotivne svrhe. Slogan je morao da bude kratak, jasan i lako pamtljiv, s asocijacijama na voz, železnicu, putovanja, putnike i slično, navodi se u pozivu.

A iako su iz HŽ-a tražili da im se studenti, kojima se nude i nagrade, jave putem e-maila, ono što niko nije mogao da očekuje jeste da će hashtag #HŽslogan postati apsolutni hit na Tviteru.

Čemu žurba? Tko rano rani, svejedno uz nas uvijek kasni. Što je HŽ bez kašnjenja? Connecting people - eventually. Just don't do IT. Krenite vozom, dođite autobusom 2u1. Jer sporije ne može. Trošimo javne novce sa stilom! U cenu karata nisu uračunate proslave 4 rođendana koja ćete dočekati tokom vožnje. Busevi su zakon. Mi smo Vaša ispričnica. Povratak biblijskim brzinama. Put oko Hrvatske za 80 dana. Idete na odmor? Provedite pola u našem vozu. Kad kasnite na voz, mi stižemo na vreme. Železnica kakva je nekad bila. HŽ - s nama i najkraći put traje duže. Putujte s nama. Ceo život. S nama bi Ana Karenjina bila još živa.

(Index.hr)