Foto: Edvard Kokain, Printskrin

Sudnica u Floridi

KO NADREALISTI Optuženi u sudnici: Moje ime je Kokain!

Sudija: Da, čim vas pitaju kako je vaš ime i prezime i odgovorite 'Edvard Kokain', kažu vam 'u redu, pametnjakoviću, napolje iz auta'. Je li tako?

Planeta
> 23:44h

Smeh i neverica zavladali su u jednoj sudnici na Floridi i to zbog neobičnog prezimena jednog mladića koji je optužen za posedovanje skanka bez recepta. Sudija: Vaše ime? Optuženi: Edvard. Sudija: Prezime? Optuženi: Kokain. Muk u sudnici, a sudija ostaje bez teksta.. Advokat optuženog: Da, tako mu piše i u vozačkoj dozvoli. Može li sud da razmotri puštanje mog klijenta bez kaucije? Na ove reči advokata, sudija i dalje gleda u šoku i neverici i počinje da se smeje.

http://www.youtube.com/watch?v=NNvDF_-x_Y0
Optuženi: Nema veze, navikao sam. Sudija: Znate, mislio sam da sam video sve. Ali, u redu, nastavite. Optuženi: Nisam kažnjavan ranije. Sudija ga prekida i postavlja pitanje Koliko vam je puta u životu policija rekla da izađete iz auta? Optuženi: Otprilike svaki put kad su me zaustavili. Sudija: Da, čim vas pitaju kako je vaš ime i prezime i odgovorite 'Edvard Kokain', kažu vam 'u redu, pametnjakoviću, napolje iz auta'. Je li tako? Smeh u sudnici. Advokat nastavlja da govori gde klijent radi i čim se bavi, ali sudija i dalje ne veruje kako se optuženi preziva. Sudija: Oprostite, još uvek pokušavam da shvatim sta se sada desilo . Optuženi: Moji baba i deda su poreklom Grci i promienili su prezime iz Kokadis u Kokain. Bilo je to još tokom dvadesetih godina prošlog veka. Oni tada valjda nisu znali šta to prezime znači. Sudija: Možda su i znali, ali nisu hteli nikome reći. Optuženi: Da, možda. Sudija: Pustiću vas na slobodu do početka suđenja. Advokat: Bez kokaina, kokain... Oprosti...

(mediaite.com)