Malo se zanela

Slavica Eklston tražila kukuruz pod Harisovim bregom!

Nakon modne revije Džinovićeve supruge Meline, bivša supruga vlasnika Formule 1 i pevač se našalili na račun njegove fizičke neaktivnosti

Stars
> 00:00h

Nestašna ruka. Bliskost porodice Harisa Džinovića i Slavice Eklston, bivše supruge vlasnika Formule 1, odavno je poznata. Ali ono što je paparaco Kurira zabeležio nakon revije pevačeve supruge Meline zaintrigiralo nam je maštu. Podgojio se Tokom koktela Haris i Slavica su se dobrano ismejali dok ga je ona opipavala po stomaku. Ruka je šarala, a da nisu tako dobri prijatelji, sve bi se moglo podvesti pod onu - tražila kukuruz ispod brega. Kažu ljudi da tamo najbolji klipovi rastu.

Naravno, sve je ovo bila šala. Njih dvoje su se dobro zabavili praveći komične grimase. Pao je i prekor da se pevač malo opustio i da bi trebalo da povede računa o kilaži. I niko od prisutnih nije obraćao pažnju na ovo pipkanje. Glumila zvezdu Svako je bio u nekim svojim pričama. Samo smo mi videli ono što je trebalo. Inače, Slavica je te večeri bila veoma drska prema novinarima i fotoreporterima, glumila je umišljenu zvezdu i nabusito se ponela kada je upitana za izjavu o reviji.