Foto: Damir Dervišagić

„Bravo šou“ ugostiće samo najveće balkanske zvezde

Mitrović i Draganin muž Toni Bijelić zakopali ratne sekire: Luče iz Kasidola opet na Pinku!

Poslovni sukob od pre pet godina sa Željkom Mitrovićem je rešen, a na glamuroznoj sceni će se pojaviti i Ceca, Joksimović, Viki Miljković i Džinović

Stars
> 00:00h

Ovo će vas sigurno zadržati ispred televizora. Željko Mitrović je rešio da gledaocima Pinka ponudi najbolji mogući šou-program, pa je tako u poslednja dva dana, na snimanju prve emisije „Bravo šou“, ugostio najveće domaće zvezde. Osim Cece, Željka Joksimovića, Viki Miljković i Harisa Džinovića, posle punih pet godina na Pinku će zapevati i Dragana Mirković! Mitrović i Draganin suprug Toni Bijelić zakopali su ratne sekire nakon poslovnog sukoba. Sada, kada vlasnik „ružičaste televizije“ pokreće najveći balkanski šou u istoriji, a Dragana sprema veliki koncert u Kombank areni 3. oktobra, oni su se udružili kako bi gledaoci najviše bili na dobiti.

Željko Mitrović: Cilj nam je da sve pesme koje se pevaju budu dobro poznate gledaocima

Pomenute zvezde veruju u projekat koji je Mitrović realizovao, a kojim se potvrđuje da je on ipak najveći vladar televizijskog neba. U prvoj emisiji Mirkovićeva će nas podsetiti na šest svojih hitova još od vremena Južnog vetra pa do danas. Ceca će pevati svoje nove numere, dok će nas na starije pesme podsetiti ostali izvođači. - Cilj nam je da sve pesme koje se pevaju budu dobro poznate gledaocima, a to su ili trenutno veliki hitovi, ili vanvremenski hitovi, između kojih će se naći zdrav domaći humor u izvođenju velikana našeg glumišta - izjavio je Željko Mitrović. On je ponovio da Pink želi da uobliči muzički pravac kojim bi trebalo da ide estrada i da na sceni „Bravo šoua“ ima mesta samo za najbolje.

Ceca, Željko Joksimović, Haris Džinović i Viki Miljković

Impozantno NA SCENI ĆE BITI 100 LJUDI U ISTOM TRENUTKU Na najvećoj sceni dosad napravljenoj u ovom delu Evrope naći će se 25 članova revijalnog orkestra, 12 balerina i 40 plesača. Oni će pratiti sve izvođače, a koreografske tačke biće namenski osmišljene za veći deo muzičkog programa. U pojedinim trenucima na bini će biti i više od 100 ljudi.