„Bojler rum“ pušta šest sati živog programa

Ozvučićemo Beograd da ga čuje ceo svet!

Dolazimo na MAD in Belgrejd da istražimo uzbudljivu lokalnu scenu u Srbiji i veoma se radujemo tome! To je upravo ono što je najlepši deo našeg posla - prilika da lokalne umetnike predstavimo klupskoj publici širom planete - rekao je Mihael Štangl, direktor berlinskog „Bojler ruma“

Pop kultura
> 11:16h

Žele da prenesu fantastičnu atmosferu. Najznačajniji projekat na svetskoj elektronskoj muzičkoj sceni „Bojler rum“, stiže na festival MAD in Belgrejd! Članovi ovog internacionalnog projekta će drugog dana festivala, u nedelju 25. maja, šest sati snimati i na svom elektronskom kanalu uživo emitovati program iz srpske prestonice. Ovo će biti prvi put da „Bojler rum“ snima program na našim prostorima, a biće predstavljena imena domaće di-džej scene, uz posebnog inostranog gosta!

- Dolazimo na MAD in Belgrejd da istražimo uzbudljivu lokalnu scenu u Srbiji i veoma se radujemo tome! To je upravo ono što je najlepši deo našeg posla - prilika da lokalne umetnike predstavimo klupskoj publici širom planete - rekao je Mihael Štangl, direktor berlinskog „Bojler ruma“. Program festivala MAD in Belgrejd već je zapao za oko svetskim medijima, koji ga preporučuju kao jedan od najzanimljivijih u Evropi, naglašavajući da nudi 48 sati neprestanog ludila. Na manifestaciji nastupa više od 100 izvođača, kojima su na raspolaganju vrhunsko ozvučenje, spektakularne bine, džinovske skulpture, maske, brodovi... (Lj. R.)