Foto: Twitter

Junfest

POSLE 7 GODINA: Željko Joksimović nastupa u Beogradu!

Juče je u Skupštini grada Beograda održana konferencija za novinare na kojoj je najavljen najveći porodični festival "Junfest", koji će se održati na Ušću od 13. do 22. juna

Stars
> 00:00h

"Junfest" je festival zabave, gastronomije i turističkih potencijala Srbije i po prvi put će se održati ove godine od 13. do 22. juna u Beogradu.

Ovaj, pre svega, porodični festival, održaće se na prostoru Ušća, gde će na više od 8.000m2, natkrivenog prostora biti sagrađeno:

-16 bina -Ulica najboljih restorana Srbije -Ulica najpoznatijih domaćih klubova -Najveći zabavni park za decu kakav do sada nije viđen na ovim prostorima

Svih 8000 m2 festivalskog prostora će biti kako natkriveno, tako i u potpunosti prekriveno, što će u potpunosti sprečiti dizanje prašine zbog očekivanog velikog broja posetilaca. Natkrivanje i pokrivanje ovolike kvadrature se do sada nije radilo u Srbiji. Za devet dana festivala, što "Junfest" svrstava u najduže festivale, očekuje se preko 120 izvođača, pevača, estradnih zvezda, artista, dj-eva."Junfest" će svečamo otvoriti jedna od naših najvećih regionalnih zvezda - Željko Joksimović, koji u Beogradu nije nastupao 7 godina.

Festival je konceptualno zamišljen na osnovu sličnih festivala ove vrste u regionu i Evropi, poput Oktober festa (Nemačka), Sziget festivala(Mađarska) ili Rujan fest-a (Hrvatska)

Ulaz na Junfest festival će biti slobodan do 19 sati, a nakon toga će se naplaćivati ulaznica po krajnje popularnim i pristupačnim cenama.

JUNFEST se organizuje u sardanji sa Sky Corporation i Melos estradom uz podršku Turističke organizacije Beograda i Skupštine grada Beograda (Blic)