Saznajte

20 super trikova na Fejsu i Instagramu zbog kojih ćete nam biti zahvalni

Pogledajte šta sve možete na Fejsbuku, Tviteru, Instagramu, Foursquaru, Pinterestu

Tech
> 00:00h

Mnoge društvene mreže od sada možete koristiti na novi i zanimljiviji način. Pogledajte šta sve možete na Fejsbuku, Tviteru, Instagramu, Foursquaru, Pinterestu...

Fejsbuk - Možete da šerujete stvari samo sa jednom osobom koju izaberete. - U opciji News feed možete da izaberete čije postove želite da vidite na Fejsu. - Ukoliko ne želite da četujete sa nekim ljudima, napravite posebnu listu za ljude koji vam nisu preterano zanimljivi. - Pomoću pretrage "randos at...." možete da nađete kolege sa posla s kojima niste prijatelji. - Pomoću Pick&Zip aplikacije skinite sve slike sa Fejsa.

Instagram - Pomoću Statigrama izračunajte kada će vaše fotke imati najviše pregleda na Instagramu. - Ukoliko aktivirate "airplane mode" sve fotografije koje instagramirate će biti sačuvane na vašem telefonu, ali neće biti objavljene. - Pomoću aplikcije "Filter Fakers" ustanovite koji vaši prijatelji lažu da ne koriste filtere.

Pinterest - Možete postavljati fokte sa Fejsbuka na Pinterest. - Sada je moguće da imate više tajnih "tabli" na Pinterestu. - Označite neki tekst pre nego što ga pinujete i on će se pojaviti u boksiću sa opisom.

Linkedin - Na Linkedinu možete da napravite profesionalne biografije spremne za štampu. - Možete anonimno da gledate nečiji profil. - Ukoliko imate Linkedln aplikaciju možete anonimno da gledate tuđe profile, a da i dalje vidite ko gleda vaš.

Tviter - Možete saznati ko vas ne prati nazad na Tviteru. - Takođe možete saznati ko prati ili ne prati koga. - Možete da skinete sve tvitove koje ste ikad postavili. - Napravite listu za osobe čije tvitove ne želite da propustite.

Foursquare - Pomoću "search menu-a" možete da pronađete restorane u blizini koji imaju sakrivene stvari na meniju. - Takođe možete da nađete i wifi šifru kako biste imali pristup internetu u blizini.

(24sata.rs)