Foto: Instagram

U vezi sa Dominikom Adamsom

Nina Seničar zavela holivudskog glumca

Atraktivna Novosađanka, kojoj svojevremeno nije odoleo ni Eros Ramacoti, zabavlja se sa kolegom

Stars
> 10:16h

Nina Seničar (29) pre nekoliko meseci započela je vezi sa britanskim glumcem Dominikom Adamsom, kog je upoznala pre godinu dana.

Iako ne voli da javno govori o privatnom životu, romansu sa sedam godina starijim kolegom Nina ne krije od prijatelja. Oni su nam otkrili da je ova manekenka i glumica izuzetno srećna sa Dominikom, koji je najzapaženije uloge imao u serijama “The Joe Meek Story”, “Devious Maids” i “Romancing the Joan”.

"Njih dvoje se odlično razumeju budući da se bave istim poslom. On je savetuje jer ima više iskustva u Holivudu i najveća joj je podrška", kaže jedan od Nininih najboljih prijatelja.

Osim glumom, kojoj se ozbiljnije posvetila pre dve godine preselivši se u Los Anđeles, Nina je nastavila da se bavi i primarnim poslom - modelingom, a i tu su Dominik i ona našli zajednički jezik. On je, naime, pre glumačke karijere snimio mnoštvo reklamnih kampanja. U pauzama od napornih snimanja Dominik i ona često izlaze u klubove, a na zabavi fondacije Eltona Džona početkom godine ocenjeni su kao najlepši par.

(Blic)