Foto: Kurir Štampano

Nije izdržao a da ne drmne alkohol

UDARAO PO ŽESTINI: Georgiev se napio na donatorskoj večeri

Vlado je na događaj koji je organizovao Željko Vasić došao trezan, u početku je žeđ gasio „koka-kolom“, ali je brzo posegao za viskijem

Stars
> 00:00h
FOTO: Kurir Štampano
FOTO: Kurir Štampano
FOTO: Kurir Štampano
FOTO: Kurir Štampano

Opija se u svakoj prilici. Vlado Georgiev nikako ne može bez alkohola. U to su se uverili svi koji su prisustvovali donatorskoj večeri koju je u četvrtak uveče organizovao Željko Vasić u beogradskom hotelu „Kraun plaza“.

Dobro cuganje U početku je delovalo kao da je Georgiev trezan, pa smo pomislili da se konačno dozvao pameti i rekao „ne“ alkoholu, ali ubrzo smo se uverili da nam misli idu na pogrešnu stranu. Vlado je najpre pio koka-kolu, ali nije dugo izdržao. Čim mu se učinilo da su predstavnici medija napustili događaj, on je posegao za žestinom. I to omiljenim mu viskijem. Cugao je onako kako samo on zna, a čaše sa žestinom samo su se smenjivale. Takav, pod gasom, izašao je na scenu i zapevao. Mada, nije mu baš bilo po volji. Da pusti glas, jedva ga je naterala Goca Tržan. - Nekad smo išli na ručkove i družili se, a sad se pravi da me ne čuje - rekla je Goca dok ga je najavljivala.

Tražio mrak - Danas je mojoj mami Borki rođendan. Izvinjavam se ako delujem pospano. Ustao sam u pola osam i već mi je po redovnom vremenu kao pola četiri ujutro. Možete li da mi ugasite samo ove neonke iznad glave, a ja ću da vam pevam za džabe - rekao je Georgiev koji je tražio da mu donesu stolicu da sedne.

Fondacije „Željko Vasić“ i „Iskorak“ PRIKUPLJEN NOVAC ZA KUPOVINU HISTEROSKOPA Fondacije „Željko Vasić“ i „Iskorak“ organizovale su donatorsko veče u cilju prikupljanja sredstava za kupovinu histeroskopa za Medicinski centar Zaječar. Timočka krajina je vodeći region po broju žena obolelih od raka grlića materice. Ovaj broj je čak pet puta veći nego u ostalim delovima Evrope. Željka su došle da podrže njegove kolege Goca Tržan, Saša Milošević Mare u pratnji supruge i drugi.