Foto: KURIR

Generalni pokrovitelj kompanija Danube foods group

Uručene nagrade za najbolje fotografije!

Autori najboljih fotografija ove godine su Saša Čolić, Neja Markičević I Dado Ruvić

Društvo
> 12:24h

BEOGRAD - Na svečanosti u izložbenom holu Narodne banke Srbije dodeljene su nagrade pobednicima ovogodišnjeg konkursa „Betina fotografija godine“. Pokrovitelj ovog desetog jubilarnog konkursa agencije Beta je kompanija „Danube foods group“.

Autori najboljih fotografija ove godine su Saša Čolić iz beogradskog kolektiva profesionalnih fotografa Kamerades, Neja Markičević iz hrvatske agencije Cropix i Dado Ruvić iz agencije Rojters iz Sarajeva koji zbog nevremena nije stigao na svečano uručenje nagrade.

Danube foods grupa je putem saopštenja čestitala, kako se navodi, velikim profesionalcima koji su svojim fotoaparatima zabeležili trenutke koji će ostati deo istorije.“Zahvaljujući vašim fotografijama i svi mi postajemo svedoci važnih događaja u protekloj godini jer Betina fotografija godine zaista uživa veliki ugled među profesionalnim fotoreporterima u regionu”, navodi se u saopštenju kompanije DFG koja je iskoristila i priliku da čestita organizatoru konkursa agenciji Beta 20 godina uspešnog rada.

“I dalje ste na visini zadatka, profesionalni i što je veoma važno trudite se da budete objektivni i istiniti. To je jako teško u ovim vremenima i u ovakvoj tržišnoj utakmici i zato vam od srca čestitam ovaj veliki jubilej u nadi da ćete i dalje sveobuhvatno i objektivno izveštavati o zbivanjima u Srbiji, regionu i svetu”, navodi se u saopštenju.