Foto: Damir Dervišagić

Poznati sa dobrovoljcima na Makišu

Džakove punili i glumci: Na bedemu Tika Arsić i Ivan Bosiljčić

Ekipa Kurira sinoć je bila na Makišu, gde su se punili džakovi s peskom

Beograd
> 00:00h
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić

BEOGRAD - Svako od njih tri srca ima! Akcije dobrovoljnog rada u Beogradu ne prestaju. Naša ekipa sinoć je bila na Makišu, gde su se punili džakovi s peskom. Tamo smo zatekli oko 200 uglavnom mladih ljudi, a među njima i poznate ličnosti, Ivana Bosiljčića i Tihomira Arsića sa još šest glumaca iz zaječarskog pozorišta "Zoran Radmilović".

- Zaječar se pre četiri godine susreo sa istim problemom. Znamo šta znači poplava i došli smo svi da pomognemo onoliko koliko možemo - rekao je za Kurir glumac zaječarskog pozorišta Milutin Vešković i dodao da će oni ovih dana u prihvatilištima za decu igrati predstave, kao i da su za njih pripremili paketiće sa slatkišima i igračkama. Ivan Bosiljčić nije želeo da komentariše svoje prisustvo, doduše i nije morao jer svima je bilo jasno da je tu u želji da pomogne svom narodu.

Na Makišu smo noćas, na opšte iznenadjenje, susreli i jednog dekicu, Božu Palića (73), koji je, kako kaže, došao da pomogne, ali i da ohrabri omladinu. - Ovo je divno videti, mladi pune džakove, ujedinjeni su i dobro raspoloženi. Svaka čast našoj omladini, svako od njih tri srca ima... - rekao je kratko Boža sa Senjaka i nastavio da dodaje džakove mlađima, a nije mu bio problem ni da ih puni. Momci koji su se svojski trudili da urade što više poručili su svojim vršnjacima da je punjenje džakova mnogo bolje od teretane.