Još bahatosti

POSLE NAS POTOP: Valjevo jedva izbeglo tragediju, a oni dele funkcije!

Lokalni moćnici Valjeva, grada koji je direktno pogođen poplavama, rešili su da se bave kadrovskim rešenjima, odnosno uvećavanjem gradske adminiatracije, zaboravljajući na građane

Politika
> 09:46h

Nakon gradonačelnika Šapca, koji je podneo ostavku usred velike kataklizme koja je pretila tom gradu i tako građane ostavio na cedilu, imamo još jedan primer bahatosti lokalnih političara, ovaj put u Valjevu, gradu koji je direkno pogođen poplavama!

Podivljala Kolubara jos se nije smirila, Valjevci strahuju od reke, ali i potencijalnih klizišta, međutim, ima i onih koji će sutrašnji dan u Valjevu iskoristiti za zauzimanje novih funkcija.

Naime, vladajuća koalicija u Valjevu, koju čine Dačićev SPS i Tadićev NDS, odlučila je da sutra održi sednicu Skupštine grada i da poveća broj članova gradskog veća sa 9, na 11 članova. U danima kada sigurno ima pametnijeg i važnijeg posla, lokalni moćnici rešili su da se bave kadrovskim rešenjima, odnosno uvećavanjem gradske adminiatracije, zaboravljajući na građane, a misleći samo na sebe.

Osim sto će uvećavanjem broja članova veća dodatno opteretiti gradski budžet, lokalna vlast sutra će smeniti i vršioca dužnosti Apotekarske ustanove, koji je nestranačka ličnost. Očigledno je da uvrede i prozivke koje Ivica Dačić i Boris Tadić razmenjuju na republičkom nivou nisu omele lokalne lidere njihovih partija da se vrlo lako dogovore oko podele plena i raspodele funkcija.