Foto: Saša Pavlić

Humana akcija sportista

VELIKO SRCE ZLATIBORACA: Obnavljaju kuću porodici iz Krupnja!

Milovan Đorić, Milovan Rajevac, Ljupko Petrović i Zoran Njeguš odlučili da pomognu Draganu Matiću da povrati krov nad glavom

Fudbal
> 00:00h

Bata Đora ne gubi vreme! Prijatelji sa Zlatibora Milovan Đorić, Milovan Rajevac, Ljupko Petrović i Zoran Njeguš odlučili su da pomognu ugroženoj porodici Matić iz Krupnja, koja je zbog klizišta preko noći ostala bez krova nad glavom. Cilj fudbalskog kvarteta je da Matići u što kraćem roku vrate svoj porodični mir. Potrešeni - Gledali smo prilog na televiziji o poseti Krupnju predsednika Srbije Tomislava Nikolića. Dirnula nas je sudbina tog našeg naroda koji je u nezapamćenoj nesreći ostao bez kuća i zato smo rešili da nešto preduzmemo, koliko je u našoj moći. Odlučili smo da pomognemo Draganu Matiću, koga smo videli u tom prilogu - priča za Kurir Milovan Đorić.

Razorna bujica... Prizor iz Krupnja

Primićemo porodicu Konkretna akcija Zlatiboraca moraće, po svemu sudeći, da sačeka procenu nastale štete državnih organa, a onda i sanaciju zemljišta ili premeštanje naselja na sigurnu lokaciju. - Hvala bogu, stekli smo nešto tokom radnog veka, tako da imamo čime da pomognemo. Primićemo Matićevu porodicu kod nas dok on bude zauzet, a spremni smo i da novčano učestvujemo u izgradnji nove kuće. O svemu ćemo se dogovoriti s njim, trenutno se raspitujemo kako da dođemo do njega.

Složno... Rajevac, Njeguš i Petrović

OFK Beograd MILION OD „ROMANTIČARA“ Upravni odbor OFK Beograda juče je doneo odluku da uplati milion dinara na namenski račun Vlade Srbije za pomoć nastradalom stanovništvu usled katastrofalnih poplava. Doneta je i odluka da se nastavi sa sakupljanjem humanitarne pomoći koja je već danima u toku na stadionu OFK Beograda i da se pomoć što pre distribuira ka štabovima Crvenog krsta.