Foto: Printscreen

Heroj Obrenovca

ISTINA O DŽAMBU: Ne treba mi titula heroja, samo želim da nađem porodicu!

Iznošenje neistina bilo je posipanje soli na ranu, kaže Slobodan Nedeljković koji je sa svojim prijateljem spasao više od 400 ljudi, trudnica, dece, starih i bolesnih

Srbija
> 00:00h

Heroj iz Obrenovca Slobodan Nedeljković Džambo negira pisanje drugih medija da je pronašao ženu i dete. Neće titulu heroja već samo ima želju da pronađe svoju porodicu. Nedeljković priznaje da ga je pogodilo neistinito pisanje u medijima! "To je laž, sve što želim je da ljudi prestanu da izmišljaju laži, a novine objavljuju", kaže Džambo i dodaje da oseća tugu i bes. Džambo je od prvog dana danonoćno spasavao svoje sugrađane, a tokom poplava nestali su mu supruga i sin. Juče su se pojavile informacije drugih medija da ih je pronašao, ali se to, nažalost, još nije dogodilo.

- Napisali su u novinama da sam našao ženu i decu i da sam sad srećan čovek. To nije tačno - kaže Džambo za B92 i dodaje da je iznošenje neistina bilo posipanja soli na ranu. Džambo, i pored lične tragedije koju preživljava, ne prestaje da pomaže narodu. Sa svojim prijateljem je spasao više od 400 ljudi, trudnica, dece, starih i bolesnih. Trenutno je smešten u prihvatilištu na Beogradskom sajmu odakle ide da pomaže gde god je to potrebno. Dok pomaže drugima ne prestaje da se nada da će njegova tužna priča imati srećan kraj.

http://www.youtube.com/watch?v=XAaM-id-Nxg