Poruka predsednika

KARADŽIĆ: Zvezda je zasluženo prvak, neka u Partizanu ne tuguju

Čuo sam da je proslava organizovana na najvišem nivou. Želim Zvezdi sve najbolje, čestitam im na tituli, rekao je predsednik Fudbalskog saveza Srbije

Fudbal
> 16:32h

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić nalazi se u Sjedinjenim Američkim Državama, gde naš nacionalni tim treba da odigra prijateljske utakmice sa Jamajkom i Panamom.

Prvi čovek FSS se između ostalog osvrnuo na titulu koju je u Superligi osvojila Crvena zvezda, kao i pitanje selektora.

Za početak Karadžić je crveno-belima čestitao titulu osvojenu u pretposlednjem kolu.

- Imam sve informacije, potredsednik Zvezde bio je u Lisabonu. Čuo sam da je proslava organizovana na najvišem nivou. Želim Zvezdi sve najbolje, čestitam im na tituli. Rukovodstvu Partizana, igračima i stručnom štabu poručujem da ne tuguju. Moraju da nastave da rade. Zvezda je zasluženo osvojila titulu i sa time svi treba da se pomire - kazao je Karadžić, a zatim prokomentarisao status vršioca dužnosti Ljubinka Drulovića, kao i spekulacije o dolasku Dragana Stojkovića na mesto selektora.

- Nikakvih razgovora u Lisabonu sa Draganom Stojkovićem nije bilo. Već smo rekli da sadašnji stručni štab (sa v.d. selektora Ljubinkom Drulovićem) ima naše puno poverenje. U ovom trenutku ne razmišljamo o drugom selektoru. Dogovoreno je da se pitanje selektora sa dnevnog reda skine polovinom juna. Nadam se da će tako i biti. Vidim da sve ide kako treba, ali pošto sve zavisi od rezultata videćemo šta će naši momci pokazati u prijateljskim utakmicama. Imamo pozitivno mišljenje o Stojkoviću, Siniši Mihajloviću... Ali te kombinacije su nerealne.

http://www.youtube.com/watch?v=-zEKaW-o1s0