Foto: Dragana Udovičić

Zbog obaveza mora da se preseli

KOMFOR U CENTRU OD 150 KVADRATA: Cakana kupila stan od 200.000 evra

Kupila sam stan, a sada ga sređujem. Unutrašnji radovi, instalacije, rasveta, parket, stolarija i zidovi, sve je gotovo. Samo fale još neke sitnice, rekla je Cakana

Stars
> 00:00h

Iako ima velelepnu kuću u Sremčici, Dragica Radosavljević Cakana odlučila je da se vrati u urbanu sredinu, pa je nedavno sa suprugom Nebojšom Negićem kupila komforan stan od 150 kvadrata u Novom Beogradu.

Pevačica se odlučila na ovu varijantu iz praktičnih razloga, pre svega jer je stalno u gradu, a vožnja iz Sremčice do centra joj je postala izuzetno naporna. "Zbog svakodnevnih obaveza koje obavlja u gradu, Cakana je odlučila da pazari stan u kojem će boraviti tokom nedelje, ali kuću koju ima u Sremčici neće izdavati niti prodavati, već će u njoj boraviti vikendom, kada ne radi, i kada su letnje žege. Ona je pre mesec dana kupila lep, komforan stan od 150 kvadrata, koji je platila 200.000 evra. S obzirom na to da je nekretnina starijeg datuma, pevačica je poželela da ga renovira i sredi po svom ukusu, pa je odmah angažovala tim ljudi koji rade na renoviranju njenog novog doma. U želji da sve bude kao iz časopisa, Cakana je dodatno angažovala i dekoratera, koji će prema njenim i Nešinim instrukcijama urediti njihov stambeni prostor", završava izvor.

Cakanu je potvrdila saznanja. "Kupila sam stan, a sada ga sređujem. Unutrašnji radovi, instalacije, rasveta, parket, stolarija i zidovi, sve je gotovo. Samo fale još neke sitnice, koje sam naručila iz inostranstva. Ovih dana očekujem i to, što znači da ću vrlo brzo moći da se preselim. Na ovaj korak odlučila sam iz praktičnih razloga, tako da ću sada živeti na relaciji Novi beograd - Sremčica", rekla je pevačica.

(Alo)