Subota 31. maj

ULICA OTVORENOG SRCA U BATAJNICI: Humanitarni koncert za ugrožene u poplavi!

Prikupljaju se hrana i voda, plastično posuđe i pribor za jelo, kao i sredstva za higijenu i dezinfekciju

Beograd
> 00:00h

BEOGRAD - Treća manifestacija "Ulica otvorenog srca" Batajnice održaće se 31. maja u Ulici Ivana Senkovića u Batajnici kada će Kulturno umetničko društvo "Batajnica" i pozorište "PAB" uz muziku i igru najaviti novo druženje i skupljanje humanitarne pomoći za ugrožene u poplavama.

Organizatori su pozvali sve Beograđane i njihove goste da dođu u "Ulicu otvorenog srca" i podrže manifestaciju koja okuplja sve ljude dobre volje. Pored osnovne ideje druženja meštana Batajnice, program ove godine ima i humani karakter.

U svečanom delu nastupiće najmlađi članovi Pozorišta "PAB" iz Batajnice, koje ove godine obeležava 20 godina rada, kao i članovi svih sekcija KUD "Batajnica" koje ove godine obeležava 10 godina rada.

U humanitarnoj akciji prikupljaju se hrana i voda, plastično posuđe i pribor za jelo, kao i sredstva za higijenu i dezinfekciju. Pomoć i prilozi mogu se doneti na dan održavanja manifestacije u prostorije Kud-a "Batajnica" koje se nalazi u skloništu, između zgrada u Ulici Sevastokratora Branka 75 - 79 od 10 do 20 sati.