Foto: Rojter, Ap

Vole igrice i ne kriju šta rade u krevetu

PIKANTERIJE IZ KREVETA: Ove holivudske zvezde uživaju u seksu!

Volim da zadovoljim svog dečka. Super je kad nekoga tako dobro poznaješ pa znaš šta trebaš da uradiš da bi se on osećao dobro, otkrila je starleta Kardašijan

Pop kultura
> 10:42h

Mnoge svetske zvezde nemaju problema da otkriju šta se dešava u njihovim spavaćim sobama i javno govore o svom seksualnom životu.

Kim Kardašijan Kada su je 2009. u jednom intervjuu upitali voli li više da daje ili da prima kad je oralni seks u pitanju, Kim Kardašijan odgovorila je: Volim da zadovoljim svog dečka. Super je kad nekoga tako dobro poznaješ pa znaš šta trebaš da uradiš da bi se on osećao dobro. Volim da ga zadovoljim.

Foto: Rojters

Zoe Saldana Volim misionarsku pozu i volim da budem na kolenima, rekla je Zoe Saldana kad su je pitali o njenim seksualnim preferencijama. "Volim da budem gore...Volim i dogi stil ili u stojećem položaju", rekla je Zoe.

Foto: AP

Adam Levin 'Možda je razlog zašto sam promiskuitetan i zašto sam spavao s toliko žena taj što ih jako volim', rekao je pevač popularnog Maroon 5.

Foto: Rojters

Paris Hilton 'Bila je pijanica koja nije volela seks', otkrio je Nik Karter o svom seksualnom životu s bivšom devojkom Paris Hilton. 'Drogirala se i pila kako bi dobila samopouzdanje u krevetu, a često je bila u toliko lošem stanju da od seksa ne bi bilo ništa. Bilo je toliko noći kada sam morao da je dižem s poda i stavljami u krevet', rekao je Karter.

Foto: Beta/AP

Čarli Šin 'Ne plaćam im za seks, plaćam im da odu', odgovorio je Čarli Šin na pitanje o svojoj zavisnosti o seksu s prostitutkama.

Foto: Rojters

Anđelina Džoli Otkrila je kako joj je seks u trudnoći bio odličan. "To je odlično za vaš seksualni život. Čini vas kreativnijim pa se i više zabavljate u krevetu", rekla je Anđelina.

Foto: Rojters

Olivija Vajld 'Osećala sam se kao da mi je vagina umrla', ovim je rečima Olivia Vajld opisala svoj seksualni život s bivšim suprugom Džejsonom Sudikisom. "Seksali smo se kao kenijski maratonci", rekla je Olivija.

Maraja Keri

Nik Kenon nije bio sramežljiv kada je trebalo da priča o njegovim igricama u krevetu sa suprugom Marajom Keri. Otkrio je Haurdu Sternu da njegova supruga voli da vodi ljubav uz svoju muziku u pozadini.

Foto: Instasgram

(dnevnik.hr)