Foto: Fonet/Ilustracija

Policija blokirala prilaz kući

BUDVA: Uklonjena bomba sa terase bivšeg gradonačelnika Kuljače!

Rajko Kuljača, bivši gradonačelnik Budve, povukao se sa te dužnosti pošto je optužen da je zloupotrebom službenog položaja, zajedno sa bivšim potpredsednikom opštine Draganom Marovićem i još osam biznismena i bivših direktora lokalnih javnih preduzeća oštetio gradski budžet za preko 820.000 eura

Crna Hronika
> 03:38h

PODGORICA - Policija je danas uklonila ručnu bombu sa terase porodične kuće bivšeg gradonačelnika Budve Rajka Kuljača u Rafailovićima kod Budve.

Prema navodima medija, bombu je uočio Kuljačin brat Risto i prijavio policiji, koja je blokirala prilaz kući i uklonila eksplozivnu napravu.

Rajko Kuljača, bivši gradonačelnik Budve, povukao se sa te dužnosti pošto je optužen da je zloupotrebom službenog položaja, zajedno sa bivšim potpredsednikom opštine Draganom Marovićem i još osam biznismena i bivših direktora lokalnih javnih preduzeća oštetio gradski budžet za preko 820.000 eura.

Kuljača je ranijom presudom Višeg suda, koju je ukinuo Apelacioni sud, osuđeni na pet godina zatvora i na slobodi čeka ponovljeno suđenje.