Foto: AP

Sveci zovu kapitena Orlova

BANE KOD ZLATANA: PSŽ želi da dovede Ivanovića

Prema pisanju ostrvskih listova, bogati vlasnici kluba iz Pariza spremni su da ponude 15 miliona funti za 30-godišnjeg Srbina koga ugovor sa ekipom Žozea Murinja vezuje do kraja naredne sezone

Fudbal
> 13:58h

Prvak Francuske, ekipa Pari Sen Žermena namerava da dovede Branislava Ivanovića iz Čelsija. "Sveci" su nedavno već doveli jednog fudbalera sa Stamford Bridža, a sada žele da Davidu Luizu pridodaju i kapitena srpske reprezentacije.

Prema pisanju ostrvskih listova, bogati vlasnici kluba iz Pariza spremni su da ponude 15 miliona funti za 30-godišnjeg Srbina koga ugovor sa ekipom Žozea Murinja vezuje do kraja naredne sezone.

Pari Sen Žermen je prethodnih sezona napravio pakleni napad, predvođen Zlatanom Ibrahimovićem, a sada želi isto tako čvrstu odbranu kako bi pokušao da osvoji Ligu šampiona.

Iako je Ivanović bio standardan u ekipi Čelsija, odlazak igrača koji su duže vreme u klubu, poput Lamparda, kao i najava dovođenja nekoliko novih igrača u defanzivi, možda upućuju na to da bi jedan od najboljih defanzivaca Premijerlige poslednjih pet godina, mogao da promeni ligu i klub.