Foto: Saša Pavlić

Stigli teški dani za šampiona

VELIKI PRITISAK: Dragan Džajić odlazi zbog šuraka?

Nakon teških optužbi igrača na račun generalnog sekretara Zvezde Miodraga Zečevića, predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić sve bliži odluci da napusti funkciju

Fudbal
> 08:58h

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić sve je bliži napuštanju funkcije, nezvanično saznaje Kurir! Razlog su pre svega napad prvotimaca na njegovog šuraka i generalnog sekretara kluba Miodraga Zečevića i skoro bezizlazna finansijska situacija u kojoj se nalaze crveno-beli. Kap prelila čašu Fudbalerima Zvezde, kojima klub duguje veći deo zarade, prekipelo je u sredu, kad su poslali pismo javnosti, u kojem su žestoko optužili Zečevića za bahat i rasipnički odnos prema novcu, ali i svakodnevno opijanje o trošku šampiona Srbije. Veliki skandali svakodnevno potresaju naš najtrofejniji klub, a igrači više ne žele da ćute, već su počeli da iznose prljav veš u javnost. Dekintiranim fudbalerima na tapetu se našao šurak predsednika Dragana Džajića, koji, prema njihovim rečima, uredno prima platu od 190.000 dinara, obmanjuje i laže javnost, ispija litre viskija na račun kluba, ali i pripisuje sebi zasluge za preživljanje Zvezde. Ovakav stav igrača bio je kap koja je prelila čašu i kod Dragana Džajića, koji će zbog ovog saopštenja najverovatnije napustiti klub. Mračne prognoze - Nakon teških optužbi na račun Miodraga Zečevića, Džajić je rešen da napusti mesto predsednika Zvezde. Pod velikim je pritiskom, a situacija je svakim danom sve gora. Pored mračnih prognoza u vezi s nastupom u Evropi, saopštenje igrača još više je pogoršalo stanje i pokazalo da klub ne može da kontroliše situaciju - saznaje Kurir iz izvora bliskim Zvezdi.

Napadnut... Miodrag Zečević

Dan D DANAS ODLUKA UEFA Predugo se već spekuliše da li će Zvezda dobiti dozvolu da naredne sezone nastupa u Evropi, a prema istim tim tvrdnjama, nikad precizno i jasno potvrđenim, danas je dan kad će odluka biti ozvaničena. I iz FSS i s Marakane prethodnih dana dolazile su najave da će UEFA odluku saopštiti od 3. do 6. juna, a kako to nije učinjeno ranije, trebalo bi večeras.