Foto: Damir Dervišagić

Popularni pevački šou na novom kanalu

Zvezde Granda idu na TV Prva!

Najgledanije muzičko takmičenje u regionu od jeseni će se prikazivati na jednoj od najvećih televizija s nacionalnom frekvencijom

Stars
> 00:00h

Nova sezona takmičenja „Zvezde Granda“ od jeseni će se prikazivati na TV Prva, ekskluzivno saznaje Kurir. Najpopularniji muzički talent šou u regionu seli se na jednu od najvećih televizija s nacionalnom frekvencijom, pa će još jedna generacija muzičkih zvezda imati priliku da se dokaže u najkvalitetnijim scenskim uslovima. Voditelji - iznenađenje Kako dalje saznajemo, još uvek je neizvesno ko će se u predstojećoj sezoni najgledanijeg šou-programa za muzičke talente pojaviti u ulozi voditelja. S obzirom na to da su se voditeljski parovi smenjivali iz serijala u serijal, moguće je da se pojavi novi dvojac za 2014/15. godinu. Mada, nije isključeno ni da će, poput Ane Sević i Milana Mitrovića, za voditelje ponovo biti angažovani pevači koji su afirmaciju stekli upravo preko takmičenja „Zvezde Granda“. S druge strane, postoji mogućnost da domaćini ostanu Sanja Kužet i Voja Nedeljković, a postoji i šansa da program osveži neko veoma prepoznatljivo TV lice kojem vođenje emisija nije osnovno zanimanje. Veliki projekat Ono što je sigurno jeste da čelnici „Grand produkcije“ uveliko planiraju da obogate muzičko-zabavni program Prve televizije, pa će osim „Zvezda Granda“ u septembru pred gledaocima biti dva potpuno nova formata. Radi se o velikim projektima s najskupljom scenografijom i konceptom koji još nije viđen na ovim prostorima. Emisije će obilovati muzičkim sadržajima u kojima će podjednako biti zastupljeni folk, pop i rok pevači, a biće prostora i za neke druge vidove zabave. Čelnici „Granda“ Saša Popović, Brena i Boba Živojinović zasad se ne izjašnjavaju o budućoj saradnji sa TV Prva, ali, kako saznajemo, njihovi pregovori bliže se finalizaciji. Ni s Prve televizije još uvek nisu želeli da potvrde naša saznanja.

Grand kanal LIDER NA BALKANU Grand narodna televizija za kratko vreme je postala najgledaniji kanal na kablovskim sistemima na Balkanu. Sa 24-časovnim programom - od čega uživo čak devet sati svakodnevno - kontakt magazinima, autorskim emisijama, obiljem najpopularnije muzike, skečevima i ostalim zabavnim formama, u mreži kablovskih operatera daleko su ispred svih ostalih u ponudi.