Foto: Dan

Mlađi brat narko-bosa ne oseća se sigurno

Duško Šarić u strahu: Krije se u hotelu!

Odmah po dolasku u Budvu prijavio je boravište policiji i rekao inspektorima da se ne oseća bezbedno. Međutim, Šarić nije tražio da policija radi procenu njegove bezbednosti već je policajcima objasnio da je već angažovao privatno obezbeđenje

Crna Hronika
> 16:28h

BUDVA - Krije se u hotelu! Duško Šarić, brat narko-bosa Darka Šarića, ne oseća se sigurno i strahuje za život, prenose podgoričke Vijesti. Prema pisanju tog lista, mlađi Šarić sa suprugom Ninom Paskaš i porodicom danima je u budvanskom hotelu „Mediteran“. - Odmah po dolasku u Budvu prijavio je boravište policiji i rekao inspektorima da se ne oseća bezbedno. Međutim, Šarić nije tražio da policija radi procenu njegove bezbednosti već je policajcima objasnio da je već angažovao privatno obezbeđenje - pišu Vijesti. Interesantno je da je Duško Šarić pre hapšenja u novembru 2010. leta provodio u istom hotelu, čiji je neformalni vlasnik. - Šarići su do 2009, kada je pokrenuta međunarodna operacija „Balkanski ratnik“, bili česti gosti, odnosno domaćini u ovom hotelu. Pominjalo se da su oni u Budvi vlasnici i manjeg luksuznog hotela „Madž prestiž“. Majka Duška i Darka Šarića živi u svom stanu u budvanskom naselju Velji vinogradi - navode Vijesti.Duško Šarić je zbog pranja 19,3 miliona evra osuđen na pet i po godina robije. Nakon tri i po godine u zatvoru, u aprilu je pušten na slobodu. (E. K.)

Šarićev advokat TO SU NEISTINE Borivoje Đukanović, advokat Duška Šarića, kaže da je informacija da je njegov klijent prijavio budvanskoj policiji da strahuje za bezbednost neistinita. - On je išao na kratak odmor s porodicom i prijateljima i nije ni na koji način kontaktirao s bilo kim iz policije. To su najgrublje neistine - kazao je Đukanović. (NA. S.)