Foto: Damir Dervišagić

Ivana posle deset dana videla Petru

DIRLJIVO: Sindi čekala dva sata da joj bivši muž dovede ćerku

Stamenkovićeva sedela ispred zgrade i gledala ka ulazu, nadajući se da će se svakog časa pojaviti njena mezimica

Stars
> 14:46h
Čekanje... Sindi sa sestrom Nevenom FOTO: Damir Dervišagić
Nikola izvodi ćerku iz Zgrade FOTO: Damir Dervišagić
Pavlović predao Petru Ivani FOTO: Damir Dervišagić
Stamenkovićeva odvodi devojčicu FOTO: Damir Dervišagić

Ivana Stamenković Sindi juče je, prvi put posle deset dana, zagrlila ćerku Petru (4), koju je sud dodelio ocu Nikoli Pavloviću. Budući da je nadležni organ doneo odluku da bivša modelsica svoju jedinicu može da viđa utorkom i četvrtkom od 16 do 18 časova, Sindi je sa sestrom Nevenom Adžemović došla ispred zgrade bivšeg muža na Novom Beogradu kako bi konačno poljubila svoju mezimicu. Ona je stigla dva sata ranije jer je želela da izbegne paparace, ali joj to nije pošlo za rukom.

Ivana je bivšeg supruga, kojeg je tužila zbog fizičkog zlostavljanja i nanošenja lakših telesnih povreda, o čemu je Kurir prvi pisao i dokumentovao izveštajima lekara i sudskog veštaka i fotografijama, obavestila da se nalazi ispred zgrade, ali on za to nije mario. Ostavio ju je da čeka i deset minuta pre satnice koju je odredio sud malenu Petru je doveo kod majke. Dok nije upriličen susret, Sindi je nepomično sedela na klupi, palila cigaretu za cigaretom i stalno gledala ka ulazu u zgradu u nadi da će joj bivši muž dovesti dete ranije.

Kada se devojčica pojavila i videla majku, otrgla se iz očevih ruku i poletela Ivani u zagrljaj. Dok su jedna drugu grlile i ljubile, Nikola je besno prigovarao bivšoj supruzi zbog okupljenih novinara, a onda se i nama arogantno obratio, dok je njegov otac sve to snimao mobilnim telefonom. - Zamolio bih vas da se udaljite. Slikate maloletno dete, ovo je besmisleno, treba da vas bude sramota - poručio je Pavlović.