Foto: SPOJI

Humanirna akcija zemljaka iz Austrije

NE STAJU: SPOJI uručio pomoć žrtvama poplava u Modriči i Šamcu!

Srpska pravoslavna omladina Inzbruka isporučila je petu pošiljku nastradalima u poplavama vrednu 4.098 evra i nastavlja sa prikupljanjem pomoći

Austrija
> 21:00h

INSBRUK - Srpska pravoslavna omladina Inzbruka (SPOJI) nastavila je sa slanjem humanitarne pomoći za žrtve katastrofalnih poplava u Srbiji i RS. Ovoga puta dva kombija i jedna prikolica, napunjeni do vrha, su otišli za Šamac i Modriču.

Ovo je peta pošiljka koju su članovi SPOJI-a isporučili najugroženijima na područja ugrožena poplavama. Ukupna vrednost poslednje pošiljke iznosi 4.098 evra, a sačinjavale su je 153 paketa sa najneophodnijim potrepštinama kao što su voda, konzervisana hrana, brašno, so, šećer, dugotrajno mleko, kašice i pelene za bebe, tesrtenina, sredstva za higijenu i šest džakova sa novom i polovnom odećom i obućom.

Nisu zaboravljeni... Spoji deli pomoć ugroženima u poplavama

Članovi SPOJI-a su u Šamcu i Modriči svu humanitarnu pomoć uručili lično onima kojima je bila nejneophodnija.

„U Šamcu i Modriči smo zatekli užasne i potresne prizore.Ni na nas a verujemo ni naš narod, ova katastrofa neće obeshrabriti. MI ćemo se i dalje truditi da pomognemo, koliko je to u našoj moći, kako bi se šteta što pre sanirala“, izjavio je Vladimir Vlajić, predsednik SPOJI za Kurir.

Idemo dalje... Spoji na putu za Madriču