Foto: Reuters

Opšti haos

IZBAČENI SA SP ZBOG NEDISCIPLINE: Muntari tukao, Boateng se sukobio sa selektorom

List Dejli Ekspres preneo je da je Muntari udario jednog funkcionera Fudbalskog saveza Gane, a da se Boateng sukobio sa selektorom

Brazil 2014
> 13:42h

BEOGRAD - Selektor fudbalske reprezentacije Gane Kveši Apija izbacio je iz ekipe na Svetskom prvenstvu u Brazilu Salija Muntarija i Kevina-Prinsa Boatenga zbog nediscipline, preneli su danas mediji u Gani.

Apija je to uradio uprkos tome što Gana danas igra odlučujuću utakmicu na Mundijalu. Gana od 18 časova igra protiv Portugala utakmicu poslednjeg trećeg kola Grupe G i potrebna joj je pobeda kako bi zadržala šanse za plasman u osminu finala.

List Dejli Ekspres preneo je da je Muntari udario jednog funkcionera Fudbalskog saveza Gane, a da se Boateng sukobio sa selektorom.

Uoči poslednje utakmice Gana i Portugal imaju po jedan bod, a SAD i Nemačka, koje igraju u drugoj utakmici u grupi, osvojile su po četiri boda. Svetski mediji juče su preneli da su reprezentativci Gane zapretili štrajkom i da neće trenirati ako ne dobiju novac od premija, zbog čega je Vlada avionom poslala u Brazil tri miliona dolara.