Strogi žiri Plesa sa zvezdama

SUDIJA JOSIPOVIĆ: Za neke sam okrutan, a za neke cica maca!

U svom stilu, bez dlake na jeziku, rođeni Lazarevčanin iznosi detalje iz svoje intime: koje njegov najstroži kritičar i šta se krije sa druge strane njegove sjajne medalje

Pop kultura
> 01:30h

Aleksandrar Josipović, strog, pravičan i bezuslovno iskren, sudija u šou-programu "Ples sa zvezdama" privukao je veliku pažnju učešćem u emisiji Prve" televizije, ocenjujući plesno umeće naših poznatih ličnosti.

Svetski poznati umetnik, član pariskog "Mulen ruža", studirao je na Matematičkom fakultetu u Beogradu. Iako je za profesiju odabrao potpuno drugačiju sferu od one za koju se školovao, u svom izražavanju zadržao je "proračunatost", koja je uvek matematički precizna i "gađa" suštinu.

Promišljanja je usmerio i na pisanje, a nedavno predstavio je svoju četvrtu knjigu "Tajni govor plesa".

Tridesettrogodišnji umetnik odmalena je maštao o uspehu na svetskoj sceni. Put ka njoj bio je popločan brojnim preprekama, ali i nagradama, koje su ga tokom dugogodišnjeg rada na sebi učinile okrutno nežnim kritičarem, koji daje isključivo zaslužene komplimente.

U svom stilu, bez dlake na jeziku, rođeni Lazarevčanin iznosi detalje iz svoje intime: koje njegov najstroži kritičar i šta se krije sa druge strane njegove sjajne medalje.

Šta vam je ostalo u najlepšem sećanju? "Trenuci koje gledaoci ne vide. Kada bih nasmejao Mariju Prelević svojim pevanjem, a posobno specijalnim izvođenjem pesme "Cica maco" Izvorinke Milošević. Marija misli da dajem totalno novu dimenziju toj pesmi. Možda sam Aleksandar okrutni, kako su me proglasili novinari, ali sam zanekoga i Cica Maca. I sada, kada pomislim na taj trenutak, odmah mi se pojavi osmeh na licu, a poslovica kaže: "Ko peva zlo ne misli".

(Hello)