Foto: Sasa Pavlic

Krenuli crveno-beli sa 34 fudbalera

Ostaje Milijaš, odlazi Lazović

Velike su šanse da ostanem u klubu. Pričao sam s trenerom i upravom, svi su želeli da budem tu i sledeće sezone, reči su kapitena

Fudbal
> 12:14h

Neka nova Zvezda. Sa devet klinaca iz Omladinske škole i osam mladih igrača koji su se vratili s pozajmica Crvena zvezda juče je počela pripreme za predstojeću sezonu. Drugu polovinu, od ukupno 34 igrača, činili su članovi šampionskog tima iz prethodnog prvenstva. Mijailović izostao Na početku priprema nije bilo Nikole Mijailovića, ali saznajemo da će se iskusni defanzivac u ponedeljak priključiti ekipi. Mijailoviću je istekao ugovor, ali postoji želja igrača, uprave i stručnog štaba da se saradnja nastavi. Još jedan važan igrač za Zvezda blizu je ostanka na Marakani. Reč je o kapitenu Nenadu Milijašu. - Velike su šanse da ostanem u klubu. Pričao sam s trenerom i upravom, svi su želeli da budem tu i sledeće sezone - reči su kapitena. Najbliži odlasku s Marakane je Darko Lazović, od čije će prodaje klub koliko-toliko stati na noge. Prvo pojačanje Crvene zvezde biće Rade Krunić (20), doskorašnji ofanzivni vezni igrač Donjeg Srema. Blizu dolaska na pozajmicu na Marakanu je i Aleksandar Katai, fudbaler Olimpijakosa. Zapamtite ove klince Prvom treningu Nenada Lalatovića prisustvovala su 34 igrača. Pripreme su počeli: Rajković, Trkulja, Manojlović, Karaklajić, Nenadić, Lazić, Milijaš, Đorđević, Ahčin, Kasalica, Čikić, Savićević, Jovanović, Grujić, Živković, Marinković, Kovačević, Arauho, Gogić, Jokić, Jović, Lazović, Martinović, Mitrović, Onjilo, Pavićević, Petković, Rakić, Stojanović, Zukanović, Brajović, Ristić, Cilinšek i Dauda. (M. B.)

Ide na pripreme u Sloveniju... Pečnik sa Lalatovićem i Terzićem

Na prozivci zbog para DAUDA DOŠAO DA BI OTIŠAO Ništa ne prepušta slučaju Abiola Dauda. Nigerijski napadač došao je na početak priprema Crvene zvezde da klub iz Ljutice Bogdana ne bi imao argumente da se raskine ugovor na štetu igrača kad taj slučaj bude na redu Arbitražne komisije. Prosto rečeno, došao je da bi dobio novac koji mu pripada po slovu ugovora. Na prozivci se pojavio i Nejc Pečnik.