Foto: Kurir štampano

Darko Trifunović iz Bora zverski pretučen

ČUDOM OSTAO ŽIV: Dva mladića i dve devojke šutirali Boranina (27) iz čista mira!

Stefan J. (21) i Nikola R. (18) toliko su udarali i šutirali mladića, koga i ne poznaju, da su lekari rekli da je čudo što je ostao živ

Crna Hronika
> 00:00h

BOR - Darko Trifunović (26) brutalno je pretučen kad su ga kod Sportskog centra u Boru, bez ikakvog povoda, napala dvojica mladića. Trifunoviću su napadači, koji su bili u društvu dve devojke, prišli s leđa i počeli da ga tuku iz čiste obesti. Nesrećnog mladića povredili su toliko teško da su lekari rekli da je čudo kako je ostao živ! Osumnjičeni za prebijanje, Stefan J. (21) i Nikola R. (18), uhapšeni su, ali su posle tri dana pušteni iz pritvora. - Darko se 14. juna oko dva sata posle ponoći vraćao s dva druga iz kafića. Kaže da su u mračnom prolazu između zgrada videli dva momka i dve devojke. Kad su prošli pored njih, momci su se zatrčali ka njima i udarili Darka pesnicom u leđa, a njegovi drugovi su pobegli - priča za Kurir Darkov stric Dragan Trifunović. I devojke ga udarale Kako kaže, Darko je začuđen pitao mladiće u čemu je problem i rekao im da ga ostave na miru, jer im ništa nije skrivio, ali su se oni tada razbesneli i oborili ga. - Krvnički su ga šutirali u glavu i svuda po telu. Unakazili su ga! Toliko su ga krvnički gazili da je na ramenima imao otiske od đonova! Sav je u modricama, podlivima i rasekotinama, imao je nekoliko operacija, a lekari u Beogradu su rekli da je pravo čudo da je uopšte živ - objašnjava Dragan.

Stric Dragan: Izmasakrirali su ga na pravdi boga i zbog toga moraju biti kažnjeni

On dodaje da devojke koje su bile u društvu siledžija nisu ništa učinile kako bi sprečile prebijanje mladića. - Ne samo da su gledale iživljavanje nad Darkom nego sam čuo da su ga i one udarale dok je bespomoćno ležao. Ne mogu da shvatim kakvi su to mozgovi - kaže uznemireni stric žrtve. Ne poznaje napadače On dodaje da je Darkova agonija prestala kad je nekako uspeo da izvuče mobilni i pozove policiju i oca. - Policija je zatekla napadače na licu mesta i pohapsila ih. Međutim, posle nekoliko dana pušteni su iz pritvora, što je skandalozno - ogorčen je Dragan. On ističe da napadači nisu imali nijedan razlog da povrede njegovog bratanca. - Najgore od svega je to što on uopšte ne poznaje te momke, niti zna zašto su ga krvnički prebili. Izmasakrirali su ga na pravdi boga i zbog toga moraju biti kažnjeni. Ne želim da se ovaj slučaj zataška i da batinaši prođu bez posledica - naglasio je Trifunović.

Radi na brodu DOŠAO KUĆI DA GA UBIJU Dragan Trifunović kaže da je njegov bratanac proputovao maltene ceo svet, ali da je ovakav užas doživeo samo u rodnom Boru. - Darko radi na prekookeanskom brodu i susretao se sa raznim ljudima, ali ni sa kim nije imao problema. Razočaran je što je došao kući da bi ga ubili - kaže Dragan.

Pušteni iz pritvora NE TERETE IH ZA POKUŠAJ UBISTVA! Iz borskog Osnovnog tužilaštva kažu da je Stefanu J. i Nikoli R. 14. juna određen pritvor do mesec dana. Na teret im se stavlja nanošenje teških telesnih povreda, a ne pokušaj ubistva. - Pritvor im je ukinut 19. juna i izrečena im je mera zabrane približavanja oštećenom, sastajanja ili komuniciranja sa njim - rekli su nam u tužilaštvu.

ČINJENICE Povrede Darka Trifunovića - Otkinut kapak - Rasečene usne - Polomljen nos - Prelom vilice i jagodične kosti - Prekinuta facijalna arterija - Dva otoka i krvarenja na mozgu - Trajno oštećenje oka