Loša procena

OVO IM NIJE TREBALO: Ove glumce su loši filmovi upropastili!

Svako u životu napravi ponekad pogrešan izbor, ali kad su glumci u pitanju, njihove greške možemo gledati do kraja života

Pop kultura
> 20:42h

Šon Koneri, Dženifer Lopez, Majk Majers samo su neki od dobrh glumaca koji su bacili tamnu mrlju na svoju karijeru lošim izborom samo jedne uloge.

Šon Koneri u filmu "Liga izuzetnih džentlmena"

Rojters
http://www.youtube.com/watch?v=s-nn5nrymlE
Ovaj film se jako trudi da spoji fantaziju, naučnu fantastiku i akcione junake u Viktorijanskoj eri, međutim podbacio je u svakom aspektu. "Liga" je negativno izbombardovana i od strane kritike i od strane publike. Istovremeno, privela je kraju nekoliko dobrih karijera. Posle fijaska ovog filma, Šon koneri je odlučio da se penzioniše. Čovek koji je u svojoj karijeri igrao Džejmsa Bonda, rešio je da okači scenarija o klin. Ovaj film nije samo penzionisao Konerija, već je i reditelja Stiva Noringtona odvukao na dno.

Dženifer Lopez u filmu "Gigli"

Beta
http://www.youtube.com/watch?v=Vmv_ptkxSig

Iako je snimljen 2003. godine, film "Gigli" pruža neiscrpnu inspiraciju za ismevanje Dženifer Lopez i Bena Afleka. Film govori o lezbejki, plaćenom ubici i čoveku ometenom u razvoju koji postaju prijatelji. Iako je Dženifer mogla da prođe kao zapaženija glumica, "Gigli" ju je u potpunosti upropastio, pa se okrenula latinoameričkim filmovima i vratila muzici. Ben Aflek je uspeo da se iskobelja, ali na internetu i dalje postoji zahtev da se "Gigli" snimi ponovo, samo ovog puta da glavni glumci umru na kraju.

Kevin Kostner u filmu "Vodeni svet"

http://www.youtube.com/watch?v=NpKbULrB9Z8

Crni Kevine, šta ti bi da snimiš ovo? Film je smešten u dalekoj, crnoj budućnosti otopljenih polarnih kapa. Kostner igra mornara mutanta, koji pomaže jednoj devojčici i jednoj ženi da se spasu u optem rasulu i beznađu. Film je prvo probio budžet, a potom je sramotno podbacio na blagajnama. Ovo je bio početak kraja kevina Kostnera, a kraj kraja je bio kada je snimio film "Poštar". Majk Majers u filmu "Ljubavni Guru" Film govori o Amerikancu koji je odrastao daleko od rodne grude među guruima i koji se vraća u zavičaj da razvije posao samopomoći. Kako su istakli kritičari, film obiluje "glupim humorom i nepotrebnim nasiljem" koji atakuje na sva čula. Majk Majers je bio pisac, producent i glavni glumac ovog fijaska, tako da je sva krivica pala na njega.

(Blic)