Foto: Facebook I, Nebojša Mandić

Otputovali na more

BAŠKARENJE: Sandra letuje sa Ćazimom na Majorki

Obradovićeva već nekoliko dana uživa s Osmanijem u Španiji, gde njegova porodica ima velelepnu vilu

Stars
> 00:00h

Uživa u Feliksovoj vili. Bivša manekenka i učesnica rijalitija „Farma“ Sandra Obradović pre nekoliko dana otišla je na odmor sa svojim novim dečkom, albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, o čijoj je tajnoj vezi Kurir prvi pisao. Kako saznajemo, novopečeni par boravi u luksuznoj vili s bazenom, koja se nalazi na samoj obali mora na Majorki, a koja je u vlasništvu Ćazimove rođene braće. - Sandra se ne odvaja od Osmanija, pa su posle putovanja po Austriji, Češkoj i Hrvatskoj, odlučili da odu na egzotičnu destinaciju, gde je Osmani svoju novu devojku upoznao s porodicom. Sandra dane provodi na plaži, pored bazena vile i na jahti, a tokom večeri mogu se videti u gradiću Kalvija, gde uglavnom sede u restoranima - kaže sagovornik Kurira, koji je insistirao na anonimnosti.

U toku jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sandrom, ali ona do zaključenja ovog broja nije odgovarala na pozive i poruke, ali je na indirektan način potvrdila našu priču jer je na društvenim mrežama postavila svoje fotografije iz Španije.

S druge strane, na Osmanijev broj javio se njegov brat, koji je potvrdio da je biznismen na Majorki, a na pitanje u vezi s Obradovićevom, je rekao: - Ja o tome ne smem da govorim - poručio je Ćazimov brat i dodao da će nam se biznismen javiti kad se vrati s plivanja, ali on to nije učinio. (S. A. R.)