Foto: Tviter

Srbin u centru pažnje

OMILJENI LIK: Kristijano Ronaldo čestitao Đokoviću

Putem Tvitera oglasio se i jedan od najboljih fudbalera sveta, Portugalac Kristijano Ronaldo, koji okačio fotografiju na kojoj je zagrljen s Novakom

Tenis
> 20:06h

Svi ga vole! Pobeda Novaka Đokovića u finalu Vimbldona izazvala je mnogobrojne reakcije svetski poznatih sportista, koji su čestitali Srbinu. Među prvima Noletu je čestitao Kristijano Ronaldo, a bivši američki teniser Endi Rodik poručio je svetu da ne želi da čuje nijednu lošu reč o srpskom asu. - Bravo, Novače! Zaslužena titula i paklena bitka. Vidim i neke kritike, ali nemojte da čujem da neko govori loše o Đokoviću. Uzeo je šest slemova pre ovog Vimbldona. Mekinro je osvojio sedam, Konors i Agasi osam u celoj karijeri. Pritom, Novak je još mlad, u punoj je snazi. Kapa dole Đokoviću - izjavio je Rodik, koji je tokom karijere često prozivao srpskog tenisera. Putem Tvitera oglasio se i jedan od najboljih fudbalera sveta, Portugalac Kristijano Ronaldo, koji je uz fotografiju na kojoj je zagrljen s Novakom napisao: - Čestitam mom prijatelju Đokoviću na drugom Vimbldonu. Učinio je svoju zemlju ponosnom - napisao je Ronaldo. Čestitke Novaku nisu zaboravili da upute ni iz italijanskog fudbalskog kluba Milan, čiji je on veliki fan: - Novak Đoković je osvojio Vimbldon i vr atio se na mesto prvog tenisera sveta! Čestitke svim roso-nerima! (A. V.)

Nole rastužio bliznakinje FEDEREROVE ĆERKE GLEDALE MEČ Finalni meč Vimbldona između Novaka Đokovića i Rodžera Federera posmatrale su i Švajcarčeve ćerkice bliznakinje Mila Rouz i Šarlin Riva u društvu majke Mirke. Njih dve su bile tužne posle poraza njihovog oca, ali su zato slavile tatin trijumf pre dve godine, kada je bio bolji od Endija Marija. Federer i Mirka u maju ove godine postali su roditelji i blizanaca Lea i Lenija.