Foto: Printscreen

Nekad je bolje ćutati

KAD VAM JE BRŽI JEZIK OD MOZGA: Najveći biseri poznatih!

Pojedine slavne ličnosti nisu baš dva puta razmislile pre nego što su nešto napisale, pa su im strani mediji dolelili titilu "najglupljih selebritija"

Pop kultura
> 00:00h

Svako od nas ima pravo na svom Tviter nalogu ili Fejsbuku da piše šta želi, ali kada ste poznata ličnost to je malo drugačije.

Naime, pojedine slavne ličnosti nisu baš dva puta razmislile pre nego što su nešto napisale, pa su im strani mediji dolelili titilu "najglupljih selebritija"

Ovu ne tako lepu titulu poneli su: Britni Spirs, Maraja Keri, Kristina Agilera, Kanje Vest, Džesika Simpson, Paris Hilton...

Britni Spirs "Nikada nisam želela da idem u Japan. Jednostavno zato što ne volim ribu, a to je vrlo popularno tamo u Africi".

Maraja Keri "Kad god gledam kablovsku i vidim onu gladnu decu širom sveta, odmah se rasplačem. Mislim, i ja bih htela biti tako mršava, ali bez onih groznih muha, smrti i sličnih stvari".

Kristina Agilera "Nego, gde se ove godine održava Kanski Filmski Festival?"

Džesika Simpson "Ne razumem jel tuna piletina ili riba? Mislim znam da je riba, ali piše 'Chicken by the Sea'".

Kameron Dijaz "Osećam gravitaciju još od malih nogu".

Kanje Vest "Ne želim sada puno da pričam o reinkarnaciji, ali kada sam prvi put bio u Gucci radnji u Čikagu osetio sam kao da je to moj dom".

Paris Hilton "Prodaju li oni zidove u Wal-Martu?"