Foto: Saša Pavlić

Utisci

MARKO NIKOLIĆ: Korektno za početak, sebičnost ćemo u korenu saseći

Bez upućenog udarca ka golu Lukača, ostvarili smo pobedu od 3:0, zadovoljan sam, rekao je trener Partizana

Fudbal
> 21:22h

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić nije bio zadovoljan partijom u prvom poluvremenu protiv Toršavna (3:0) u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i smatra da je drugi deo recept kako crno-beli treba da igraju.

"Za početak korektno. Od starta smo bili nervozni, iako smo dali rano gol, što je neka tradicija, pred našom publikom, i to ćemo morati da menjamo. Po svaku cenu smo hteli kroz pas da dođemo do gola, bilo je i sebičnosti, ali to ćemo u korenu saseći. U drugom poluvremenu bilo je sve kako treba, možda mi je žao što nismo dali još gol ili dva. Bez upućenog udarca ka golu Lukača, ostvarili smo pobedu od 3:0, zadovoljan sam. Rezultati prvih mečeva teraju nas na oprez, naravno da ćemo ispratiti žreb za treće kolo, ali nas čeka još dosta posla do toga", istakao je Nikolić.

Trener Toršavna Hedin Aškam veruje da će im njihov teren biti kec iz rukava u revanšu.

"Zadovoljan sam igrom, ali ne i rezultatom. Partizan je bolji tim, imamo revanš na veštačkoj travi koja sigurno neće pogodovati našem rivalu, ali je zaista teško očekivati da pobedimo 4:0", poručio je Aškam.