Transformacija bračnog para

SVE SE MOŽE KAD SE HOĆE: Debljina je naša davna prošlost!

Supružnici Robert i Džesika Foster godinama su bili veoma gojazni. Rešili su da to promene drugačijom ishranom i sportom. I uspeli su

Život
> 07:54h

Robert Foster i njegova supruga Džesika godinama su imali problem s težinom, a onda su shvatili da više ne žele da budu debeli i rešili da zajedno smršaju. Robert je u svojoj najgoroj fazi imao 150 kilograma. Iako je za druge bio čovek neopterećen svojom težinom, privatno je sebi zamerao što je nabacio toliku kilažu, pa je silno želeo da smrša. Koliko je bio debeo govori podatak da nije imao snage da svoje četiri ćerke odvede u park, a umarao bi se i kada bi u kuhinji raspoređivao namirnice koje je kupio u prodavnici.

Ignorisanje zbog kilaže Njegova žena Džesika dostigla je težinu od 130 kilograma i uprkos kilaži, osećala se nevidljivom jer su je ljudi ignorisali zbog debljine. U martu 2012. bračni par obavio je veoma emotivan razgovor. Naime, Džesiki se približavao 30. rođendan i njena jedina želja bila je da više ne bude debela. - Obožavam svoju decu i beskrajno volim supruga, ali tada sam se sama sebi gadila - rekla je Džesika, dodavši da su tada doneli odluku da će promeniti ishranu.

Vežbanje i promena ishrane Džesika je krenula na zumbu i za nekoliko nedelja izgubila 10 kilograma, što joj je dalo motivaciju da i dalje radi na svom izgledu. Robertu je ipak trebalo malo duže da se navikne na promene. Krenuo na tenis i počeo da preskače konopac posle obroka. Počeli su zajedno da plivaju, planinare, šetaju i trče. Trud se isplatio i danas oboje imaju istu težinu - 75 kilograma! Potpuno su promenili ishranu, više ne jedu brzu hranu, a ishrana im se bazira na dosta voća, povrća i ribe. Kažu da se osećaju zdravije i srećnije. - Konačno volim sebe! Pored toga što mi se čini da sam privlačnija, postala sam i drugačija osoba. Neću prestati da radim na sebi - kaže zadovoljna Džesika.