Foto: Fonet

Zbogom Grobari

NEMA PISMA: Bertans se na Tviteru oprostio od Partizana

Letonac je početkom jula raskinuo ugovor sa Partizanom i kao slobodan igrač otišao u Baskoniju, i u ugovoru ima klauzulu po kojoj na kraju svake sezone može da ode u NBA ligu

Košarka
> 11:38h

Letonski košarkaš Davis Bertans se od Partizana sa kojim je pre nekoliko nedelja raskinuo ugovor oprostio porukom na Tviteru, istakavši da neće kao njegovi dojučerašnji saigrači Francuzi Žofri Lovernj i Leo Vesterman pisati oproštajna pisma.

"Neću pisati pismo. Mislim da sam pokazao svoju ljubav prema klubu i navijačima na parketu. Hvala svim grobarima! Volim vas", napisao je Bertans na svom profilu, u danu kada se Laboralu obavezao na trogodišnju saradnju.

Necu pisati pismo. Mislim da sam pokazao svoj ljubav prema klubu i navijacima na parket! Hvala svim grobarima! #VolimVas

— Davis Bertans (@DBertans_44) July 19, 2014

Bertans je dalje istakao da je potpisao ugovor sa Laboral Kučom velikim timom, bogate tradicije i da jedva čeka da počne nova sezona.

I am glad to say that i'm joining a great team with great history @Baskonia Can't wait for the new season to start!

— Davis Bertans (@DBertans_44) July 19, 2014

Letonac je početkom jula raskinuo ugovor sa Partizanom i kao slobodan igrač otišao u Baskoniju, i u ugovoru ima klauzulu po kojoj na kraju svake sezone može da ode u NBA ligu.