Foto: Dejli Mejl

Samo se našalio

KOLEGA JOJ REKAO DA JE SLON: Smršala 38 kg pa našla muža!

Nikad nisam imala samopouzdanja, nisam nosila farmerke jer mi se nije sviđalo moje telo. Ali, kad sam čula tu šalu, znala sam da je vreme da uzmem stvari u svoje ruke. Kako su se kilogrami topili, tako je moje samopuzdanje raslo

Ludi svet
> 00:00h

Ana Grejndžer (52) pokazala je i fotografiju na telefonu, na kojoj jaše slona na Tajlandu. Međutim, čim je okrenula leđa, čula je komentar": Koje tačno na slici je slon"

"Visoka samo 1,58 imala je velikih 111 kg. Tada je odlučila da je vreme da preuzme kontrolu nad svojom ishranom i telom.

"Nikad nisam imala samopouzdanja, nisam nosila farmerke jer mi se nije sviđalo moje telo. Ali, kad sam čula tu šalu, znala sam da je vreme da uzmem stvari u svoje ruke. Kako su se kilogrami topili, tako je moje samopuzdanje raslo i onda sam na internetu upoznala muža Tima", ispričala je Ana.

Kako se dan za venčanje približavao ona je sve više želela da izgleda odlično i na sam dan svadbe izgledala je mnogo mršavije i bila je presrećna.

Ana je uvek bila krupna, ali je njena težina izmakla kontroli kad je njen prvi suprug preminuo od srčanog udara 2010. godine.

"Tešila sam se hranom, a onda sam se osećala još gore. Patila sam od depresije. Nakon neumesnog komentara odlučila sam da se priključim programu za mršavljenje i obroke zamenila supama i milkšejkom, ali sam morala da budem pod nadzorom lekara", ispričala je Ana i dodala da se bojala šta će Tim reći kada sazna za njenu ishranu.

"Bila sam zabrinuta šta će Tim misliti o mojoj ishrani, ali mi je rekao da sam lepa. U septembru 2012. Tim ju je zaprosio, a ona je videla lepu haljinu za koju je znala da joj je mala. Odlučila je da će se venčati u njoj, a čak su i njena deca odlučila da smrša. Njih troje zajedno su izgubili 76 kilograma. Tim i Ana venčali su se u junu 2013. godine.

"Bilo je lepo biti u centru pažnje, ali sada nisam izgledala kao slon", ponosna je na sebe Ana.

(Dejli mejl)