Foto: Twitter

Nije joj do letenja

CENA 15 MILIONA FUNTI: Korina Šumaher prodaje Mihaelov avion

Supruga Mihaela Šumahera Korina planira da proda njegov privatni avion za 15 miliona funti

Ostali sportovi
> 00:00h

Supruga Mihaela Šumahera Korina planira da proda njegov privatni avion za 15 miliona funti. Gospođa Šumaher odlučila je da proda luksuzni avion marke Falkon 2000EX koji prima osam putnika i dostiže brzinu od 920 kilometara na sat. Korina je oglasila prodaju letelice 207 dana posle nesreće koju je Šumaher doživeo na skijanju u Alpima.

Čuveni vožač Formule 1 koristio je avion za svoja putovanja, a godišnje je leteo između 300 i 400 sati. Sivi avion na repu idalje ima Šumaherove inicijale. Korina je nedavno prvi put zvanično potvrdila da se Mihaelovo stanje popravlja i da je počeo da reaguje na glasove. Mihael i Korina su u braku 19 godina, a slavni par ima dvoje dece. Šumaher je u junu napustio bolnicu u Grenoblu, gde se nalazio od decembra, i trenutno se nalazi u Univerzitetskoj bolnici u Lozani koja se nalazi na samo 20 kilometara Šumaherove porodične kuće.

Postoje znaci da će Mihael napustiti kliniku u Lozani ubrzo i biti zbrinut kod kuće. Pre četiri meseca njegova supruga Korina i njegova porodica počela je da pretvara delove letnikovca u pravi medicinski centar za negu, s najsavremenijom opremom i posebnim delom u kojem će Šumacer boraviti i gde će se oporavljati nakon izlaska iz bolnice.