Ponestalo hemije

PROBLEMI U BRAKU: Razvodi se Gven Stefani?!

Prema navodima jednog američkog portala hemija između ovog omiljenog poznatog para polako nestaje i to je glavni razlog zašto Gven i Gavin razmišljaju o razvodu

Pop kultura
> 17:18h

Iako je teško poverovati, neki strani mediji pišu o tome da pevačica Gven Stefani i njen suprug Gavin Rosdejl imaju problema u braku

Prema navodima jednog američkog portala hemija između ovog omiljenog poznatog para polako nestaje i to je glavni razlog zašto Gven i Gavin razmišljaju o razvodu. Bračni par, koji ima troje dece, već duži period ne živi zajedno i retko se viđaju.

Izgleda da nedavno rođenje trećeg sina nije uspelo da povrati harmoniju u njihov život. Ipak, Gven i Gavin će zajedno sarađivati u muzičkom takmičenju "The Voice“ gde su oboje postavljeni za sudije šoua. Možda ova saradnja supružnika popravi odnose i povrati hemiju?

Par je u braku već jedanaest gpodina i imaju tri sina, osmogodišnjeg Kingstona, petogodišnjeg Zumu i petomesečnog Apola.

Gavin ima još jedno dete, nakon što je 2004. godine DNK testom utvrđeno da je otac četrnaestogodišnje devojčice Dejzi koju je dobio sa pevačicom Perl Lovi.

(Super žena)