Foto: Real Madrid Tviter

Svi jure za Portugalcem

AMERIKANCI POLUDELI ZA KRISTIJANOM: Ronaldo izazvao histeriju u Dalasu

Organizatori i policija imali su puno muka da zaustave navijače koji su na svaki način pokušavali da stignu do svog idola, uzmu autogram ili uslikaju selfi

Fudbal
> 00:44h

Prva zvezda Reala iz Madrida Kristijano Ronaldo izazvao je pravu histeriju među navijačima u Dalasu. Portugalac je stigao u severni Teksas kako bi se pridružio ekipi koja večeras igra drugi meč u okviru Međunarodnog kupa šampiona. Rival aktuelnom prvaku Evrope je italijanska Roma.

Ronaldo je propustio prvi meč svog kluba na američkoj turneji, u kojoj su Madriđani posle penala poraženi od Vidićevog Intera.

Ronaldo je stigao u Dalas, a dočekalo ga je nekoliko hiljada navijača. Organizatori i policija imali su puno muka da zaustave navijače koji su na svaki način pokušavali da stignu do svog idola, uzmu autogram ili uslikaju selfi.

Meč između Reala i Rome igra se na "Koton boul" stadionu kapaciteta 92.000 mesta. Dan uoči utakmice prodata su sva skuplja mesta, pa se očekuje velika poseta.

Real i Roma su dva od osam evropskih velikana koji učestvuju na američkoj turneji poznatoj kao "Međunarodni kup šampiona". Klubovi su podeljeni u dve grupe i odigraće po tri utakmice, a ceo ovaj projekat igra se pod nazivom "Stigli su bogovi fudbala".

Na žalost ljubitelja "sokera" u Americi, ekipe još uvek nisu u punim sastavima, pa će tako Real nastupiti bez Džejmsa Rodrigeza, Tonija Krosa i Karema Benzeme, dok Roma igra bez Žervinja i Danijela De Rosija.