Foto: Printskrin

Stroga mama

Vesna Zmijanac: Zabranila sam Nikoliji da se tetovira!

Nikolija ne zna da laže i nije uspela to da sakrije od mene. Ali rekla sam joj da je sa tetovažama završila, ispričala je pevačica

Stars
> 10:26h

Pevačica Vesna Zmijanac otkrila je zašto je Nikoliji zabranila da se tetovira, kao i kako izdržava bez svoje mezimice koja je često na putu.

Naime, pevačica koja trenutno boravi u Crnoj Gori gde ima zakazane nastupe ispričala je kako je reagovala kada je videla poslednju tetovažu svoje ćerke, pevačice Nikolije Jovanović.

"Bila sam u šoku kad sam videla tetovažu sa svojim likom. Nikolija ne zna da laže i nije uspela to da sakrije od mene. Ali rekla sam joj da je sa tetovažama završila", ispričala je pevačica. Jovanovićeva se trenutno nalazi u Americi kod svog dečka, košarkaša Atanasiosa Adetokunbina, a kako Vesna izdržava otkrila je u emisiji "Premijera".

"Nikolija mi uvek nedostaje. Kad ode, ja sam prvo jedno dva dana setna, pogotovo kad je daleko, pa ne mogu tako brzo da je stignem. Kad je u Atini, znam da mogu da sednem u avion i tu sam brzo, ali kad je u Americi drugačije je", ispričala je Vesna.

Da li će Nikolija poslušati majku i završiti sa ukrašavanjem svog tela, ostaje da vidimo.