Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

Pojačana kontrola

JAGODINA: Za sedam sati 248 saobraćajnih prekršaja

Sankcinisana su 84 prekršaja nepoštovanja propisa brzine kretanja, 69 prekršaja nekorišćenja sigurnosnog pojasa tokom vožnje, 29 prekršaja vozača dvotočkaša od kojih 17 prekršaja nenošenja zaštitne kaciga i 12 prekršaja koje su načinili pešaci, saopštila je policija

Srbija
> 00:00h

JAGODINA - Pripadnici Odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave u Jagodini, u akciji pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, za sedam sati sankcionisali su 248 saobraćajnih prekršaja.

Akcija je sprovedena juče na drumovima Pomoravskog okruga od 13 do 20 časova, saopštila je danas Policijska uprava u Jagodini.

"Sankcinisana su 84 prekršaja nepoštovanja propisa brzine kretanja, 69 prekršaja nekorišćenja sigurnosnog pojasa tokom vožnje, 29 prekršaja vozača dvotočkaša od kojih 17 prekršaja nenošenja zaštitne kaciga i 12 prekršaja koje su načinili pešaci", stoji u saopštenju.

U saopštenju se ističe da će policija "nastaviti sa sprovođenjen ovakvih akcija jer su dosadašnje imale pozitivan efekat na ukupnu bezbednost svih učesnika u saobraćaju".Ovakve akcije su "rezultirale smanjenjem broja saobraćajnih nezgoda sa nastradalim licima kao i posledicama u njima", navodi se u saopštenju.